Oldal frissítése

Eternights - PS4

12 490 Ft

Eternights - PS4

Eternights PS4/PS5

Eternights PS4/PS5 - Persona mint randiszimulátor?

Az Eternights PS4/PS5 a romantika és az akció rendkívüli keveréke, amelyben a játékosok egy poszt-apokaliptikus világot fedezhetnek fel, tele veszéllyel, szerelemmel és kalanddal. Valami vagy valaki egy napon az átlagembereket szörnyű szörnyetegekké változtatta, akikből nem árad más, csak erőszak és hatalomvágy. Éppen ez az egzisztenciális fenyegetés áll köztetek és az általatok ismert világ helyreállításának gyógymódja között. Nem csak a saját túlélésedről van szó - a szeretteidért és az emberi faj fennmaradásáért harcolsz.

Eternights PS4/PS5

Ideje megmenteni a világot és felcsípni valakit

A közelgő apokalipszis izgalmas beszélgetésindító lehet. Amikor nem a sötét várbörtönök felfedezésével vagy elfoglalva, akkor azzal töltheted az idődet, hogy kapcsolatokat építs öt furcsa és szerethető karakterrel. Fedezd fel a történeteiket, hogy egyedi képességekre és varázslatokra tegyél szert, amelyeket a harcban használhatsz. Kincskeresés, börtönjárás, randizás - tényleg sok mindent lehet csinálni egy nap alatt, és minden területnek megvannak a maga prioritásai. Mély kapcsolatot építesz a partnereddel, hogy elmélyítsétek egymás iránti szereteteteket és új képességeket szabadítsatok fel, vagy inkább expedícióra indulsz?

Eternights PS4/PS5

Eternights PS4/PS5 - Falak, ameddig csak a szem ellát

Ezek a "Fal" néven ismert veszélyes területek tele vannak titkokkal és kockázatokkal. Gyorsan le kell küzdened a csapdákat, rejtvényeket és táncos minijátékokat, hogy átjuss rajtuk, miközben az idő folyamatosan ketyeg. Szerencsére nem vagy egyedül - hűséges társaid a közelben vannak, hogy segítő kezet nyújtsanak, amikor a dolgok nehezebbre fordulnak. A játékban számos teljesen animált 2D-s jelenet található, amelyek attól függően változnak, hogy kivel töltöd az időt.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5, PlayStation 4
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Akció, RPG
Játék környezet Posztapokaliptikus

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 16 éves kortól

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2023
A kiadás hónapja November

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Elsődleges

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MSX1549
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5016488140928

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10