Oldal frissítése

Emergency Call - The Attack Squad - PS5

12 690 Ft

Emergency Call - The Attack Squad - PS5

Emergency Call - The Attack Squad PS5

Az Emergency Call - The Attack Squad PS5 rengeteg ütős küldetést kínál

Lépj be a veszélyes helyzetek világába, és vedd át a Strike Brigade parancsnokságát! A Emergency Call - The Attack Squad PS5 segítségével logikusan fedezheted fel az akciót és nézhetsz szembe a kihívásokkal, ahol minden döntésed kulcsfontosságú.

Emergency Call - The Attack Squad PS5

Legyél a Strike Team tagja

Vedd át a Strike Team feladatait az Emergency Call - The Attack Squad PS5 játékban, és válj a csapat vezetőjévé. Számos izgalmas küldetéssel kell szembenézned, amelyek azonnali és hatékony cselekvést igényelnek. Készülj fel egy kivételes taktikai élményre, ahol minden döntésed a siker és a kudarc közötti különbséget jelentheti!

Emergency Call - The Attack Squad PS5

A gyors döntések életeket mentenek

Fedezz fel minden jelenetet a Emergency Call - The Attack Squad PS5 játékban, és találj ki taktikai megoldásokat. A helyzet kezdetén gondosan fel kell mérned a veszélyeket, és ki kell választanod a megfelelő megközelítést a művelet sikeres elvégzéséhez.

Emergency Call - The Attack Squad PS5

A döntéseid mindenre hatással vannak

Az, hogy hogyan döntesz, hatással lesz a küldetés menetére, ezért készülj fel a stratégiai gondolkodásra és az átgondolt döntések meghozatalára. Az Emergency Call - A Attack Squad PS5 követni fogja az utasításaidat.

Emergency Call - The Attack Squad PS5

A haladás tovább visz Téged

A Emergency Call - The Attack Squad PS5 küldetés értékelései készen állnak. Minden küldetést gondosan értékelünk, így nyomon követheted a haladásodat és folyamatosan fejlődhetsz.

Emergency Call - The Attack Squad PS5

Válaszd ki a megfelelő felszerelést

Az Emergency Call - A Attack Squad PS5 minden helyzethez a megfelelő felszereléssel rendelkezik. Használj különféle eszközöket, például füstfüggönyöket, Halligan bar-t, forgólétrát és tűzoltó készülékeket, hogy minden lehetséges kihívásra fel tudj készülni. Az Emergency Call - The Attack Squad PS5 játékban első személyű perspektívából játszol. A helyzet megfelelő megoldásához kommunikálnod kell a játék többi karakterével.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Szimulátor
A játék grafikai tervezése Belső nézetű

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Next-gen optimalizálás

Next-gen optimalizálás PlayStation 5 optimalizálás

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 3 éves kortól

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2024
A kiadás hónapja Február

Verzió

Platform PS5 - doboz
Kiadás Elsődleges
Kód:  PSV0608
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4015918161114

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10