Oldal frissítése

EA Sports WRC - PS5

4,5 4 értékelés
14 890 Ft

EA Sports WRC - PS5

EA Sports WRC PS5

EA Sports WRC PS5 - Alakítsd ki a saját rally-dat!

A sikeres Dirt Rally sorozat alkotóinak új rally játéka a hivatalos FIA világbajnokságot adja a kezedbe. Az EA Sports WRC PS5 a Codemasters több mint negyedszázados rallyversenyzői múltjára épít, és lehetőséget kínál arra, hogy a 2023-as WRC, WRC2 és Junior WRC autók volánja mögé ülj, a versenyzők, csapatok és dizájnok teljes skálájával.

EA Sports WRC PS5

A te választásod, az te rally-d

A vadonatúj Builder módban megalkothatod saját rally álmaidat, majd a Moments módban újraírhatod a versenyzés történetét, ahol újra átélheted a közelmúltbeli és a történelmi versenyeket. Ezen kívül olyan módokat is kínál a játék, mint Carrier, Championship, Time Trial, Cross-platform Multiplayer, Regularity Rally és még egy átfogó járműmegjelenítési szerkesztőt is, ami biztosítja, hogy a WRC-élményed teljes legyen.

EA Sports WRC PS5

Az EA Sports WRC PS5 rengeteg versenyzést és szórakozást kínál

A Builder módban álmaid raliautójának megépítőjévé válhatsz, majd magad vezetheted azt. A Moments módban a közelmúlt eseményeivel és ikonikus valós pillanatokkal való nosztalgiázásnak lehetsz mestere. A Codemasters híres többfelületes vezetési modelljét kifejezetten a WRC számára fejlesztették tovább. Szabd a képességeidhez, és teszteld magad a legnehezebb terepen. Vedd át az irányítást az epikus WRC autók felett, és járd be a rali történetét 70 autentikus veterán autó fedélzetén.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Szimulátor, Versenyzős
Játék környezet Jármű
Játékmechanika PVP

Multiplayer

Multiplayer Online

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Next-gen optimalizálás

Next-gen optimalizálás PlayStation 5 optimalizálás

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN, DE

PEGI Értékelés

Korhatár 3 éves kortól

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2023
A kiadás hónapja November

Verzió

Platform PS5 - doboz
Kiadás Elsődleges
Kód:  PSV0547
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5030949125163

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10