Oldal frissítése

EA Sports UFC - Xbox One

4,6 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

EA Sports UFC - Xbox One

Harcművészet

Szeretne betekintést nyerni világ elit harci versenyébe, amely az MMA szabályait alkalmazza? Nem mindenkinek adatik meg a lehetőség, hogy jegyhez jusson az amerikai stadionba, azonban az új EA SPORTS játékkal ez viszonylag egyszerű.
A teljes licenc birtoklásával a játék olyan benyomást kelt, mint a valódi televíziós közvetítés, de szerencsére itt nem csak nézőként lehet jelen. Mérkőzzön meg és nyerje meg a  meccseit! 

Az igazi megmérkőzés

Végre az új generációs konzolokra is megérkezett a lenyűgöző grafikával rendelkező bunyós játék, ahol a szó szoros értelmében látszódni fog minden izom, a mozdulatok, a részletgazdag sérülések, a harcosok  érzelmei, arckifejezése, és még az izgatott közönség is.

Tapasztalja meg a küzdelem élményét első kézből

Tapasztalja meg saját szemével, hogyan néz ki a sportolók teste egy durva küzdelem után. Az IGNITE játékmotor kivételes részletgazdagsággal ábrázolja a játékot.
Számos ütés és különféle technika biztosítja hogy technikailag felépített, megfelelő teljesítményt nyújtson a küzdelem során, ahol, ennek köszönhetően, minden KO váratlanul éri majd. 

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Sport

PEGI Értékelés

Korhatár 16 éves kortól
A játék tartalmának leírása Erőszak, Online

Verzió

Platform Xbox - doboz
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Platform Xbox One
Kód:  MXO139
Termékszám:  1013897
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15