Oldal frissítése

EA SPORT UFC - PS4

4,8 20 értékelés

EA SPORT UFC - PS4

Harcművészet

Szeretnél bepillantani az elit harcművészet versenyvilágába, amely tiszteletben tartja az MMA szabályait? Belépőt szerezni egy ilyen amerikai stadionba nem mindenkinek adatik meg, de az EA SPORTS legújabb játékát bárki egyszerűen megvásárolhatja.
A realisztikusabb virtuális ketrecharcok élőadás benyomását keltik, de itt nemcsak szurkolni, hanem keményen harcolni fogsz. Talán még nyersz is!

Igazi harc

Az új generációs konzolok végre olyan grafikus élményt kínálnak, ahol a szó szoros értelmében látni fogsz minden izmot, tökéletes mozdulatot, sérülést, ellenfeled érzelmi megnyilvánulását, és végül az örjöngő közönséget.

Saját bőrödön

Most először saját szemeddel fogod látni a test deformálódását az ütések következtében. Az Ignite grafikusmotor minden tekintetben tökéletes munkát végez.
A többféle ütésekkel és technikákkal stratégiát alkalmazva is nyerhetsz harcot, amely végén megszerzed az első KO győzelmedet.

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Sport

PEGI Értékelés

Korhatár 16 éves kortól
A játék tartalmának leírása Erőszak, Online

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Platform PlayStation 4
Kód:  MSX082
Termékszám:  1013889
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15