Oldal frissítése

E-Blue EGT536BKAA

1,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

E-Blue EGT536BKAA

Egy szilárd és tartós játékasztal, amelyet kifejezetten a játékosoknak terveztek. Fekete kivitel kék elemekkel, amelyek RGB segítségével vannak megvilágítva. A vezeték nélküli vezérlővel 16 különböző háttérvilágítási szín közül választhatsz. Az asztal piros vagy kék színben tud világítani. Az egész asztal kiválóan van úgy kialakítva, hogy az összes végtag optimális pozicionálását biztosítsa hosszú idejű ülés során is. Ez kiküszöböli a hosszabb játék során fellépő fáradtságot. Az E-Blue EGT536 része a japán márka arzenáljának, amely 2019-ben már 20 éve áll fenn.

Az E-Blue EGT536 fő előnyei

  • A japán E-Blue márka tökéletes játékasztala
  • Asztal, amelyet minden játék igazi rajongója értékel
  • A tervezők a kialakítását kifejezetten a játékkörnyezet számára tervezték 
  • Erős és tartós acélszerkezet, amely ellenáll a játékosok minden indulatának
  • Piros és kék színű vezérelt fényhatások

Egyedi és praktikus kialakítás

Az asztal tökéletesen illeszkedik minden igazi játékos szobájába. Az asztallap MDF lemezből készül, amelynek fő alapanyaga a farost. Az asztalnak ez szilárdságot és tartósságot eredményez, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy valójában nem kell korlátozni magadat játék közben. Az asztallap 120 cm széles és 80 cm mély, és rengeteg helyet biztosít az egész karodnak és a számítógépednek. A konstrukció minőségi acélból készül.

E-Blue EGT536 - egyszerűen nagyszerű választás

Az asztallábak szerkezete U betű alakú és biztosítja a játékhoz szükséges stabilitást. Az erős kötés olyan helyen található, ahol a lábadat rá tudod helyezni, és egy nagyon pihentető, relaxációs pozícióba kerülhetsz, ami segít a játékra koncentrálni. Akkor miért késlekednél? Az E-Blue EGT536 pont rád vár!


Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Tulajdonságok

Tulajdonságok LED háttérvilágítás, Állítható fényhatások

Méretek

Hossz 120 cm
Mélység 80 cm
Magasság 81 cm
Asztal súlya 10 kg

Anyag

Konstrukció anyaga Acél
Kód:  EBLUEa1
Termékszám:  EGT536BKAA-IA

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05