Oldal frissítése

E-Blue EGT003BK

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

E-Blue EGT003BK

Erős és tartós gamer asztal, amelynek kialakítását kifejezetten gamerek számára tervezték. Vörös-fekete szerkezetű, kék elemekkel, amelyek RGB-vel vannak megvilágítva. A vezeték nélküli vezérlőnek köszönhetően akár 16 különböző háttérvilágítás-szín közül választhatsz. Az asztal zökkenőmentesen képes módosítani a színeket, világít, pulzál vagy villog. Az egész asztal úgy van kialakítva, hogy az összes végtag optimális pozicionálását biztosítsa a hosszú játék közben. Ez kiküszöböli a hosszabb játék során fellépő fáradtságot. Az  EGT003BK asztal az E-Blue japán márka arzenáljába tartozik, amely 2019-ben ünnepelte 20. évfordulóját.

Az E-Blue EGT00 3BK gamer asztal fő előnyei

  • A japán E-Blue márka tökéletes játékasztala
  • Egy asztal, amelyet minden igazi gamer értékel
  • Kifejezetten játékkörnyezetre tervezték
  • Praktikus háló az asztal alján  
  • Az asztal négy állítható magassággal rendelkezik - 70,0 cm, 76,4 cm, 82,8 cm, 89,2 cm
  • Erős és tartós konstrukció, amely ellenáll minden érzelemkitörésnek
  • A fényhatásokat és a színeket az RGB távirányítóval kezelheted

Egyedi és praktikus kialakítás

Az asztal tökéletesen illik minden igazi játékos szobájába. Az asztallap MDF lapból készül, amelynek fő anyaga  farost. Az asztal erősséget és tartósságot biztosít, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy valójában nem kell visszafognod magad játék közben. Az asztal felülete egy nagy egérpad az egér vezérlésének és mozgásának abszolút irányításához. Az asztal 165 cm széles és 88 cm mély, elegendő helyet biztosítva az egész kézhez és a számítógéphez. Az asztal alján található egy praktikus háló a felesleges kábelek tárolásához. Az asztal felülete vízálló, ezért nem kell aggódnod a rendszeres ivás miatt.

E-Blue EGT00 3BK - egyszerűen nagyszerű választás

Az asztal magassága állítható 70 / 76,4 / 82,8 és 89,2 cm magasságokra. Tökéletesen alkalmazkodik bármilyen típusú emberi testhez. Az asztal lábai T alakúak, így biztosítja a játékhoz szükséges stabilitást. A szilárd összekötés olyan helyen található, hogy a lábadat rá tudod helyezni, így egy nagyon pihentető relaxációs pozícióba kerülhet, amely segít a játékra koncentrálni. Hát mire vársz még? Az E-Blue márka EGT003BK asztala csak rád vár!


Paraméterek

Szín

Szín Piros, Kék

Tulajdonságok

Szín Kék

Tulajdonságok

Tulajdonságok Vízálló, Csúszásgátló, Állítható magasság, Kábelkezelő rendszer, Állítható fényhatások

Méretek

Hossz 165 cm
Mélység 88 cm
Magasság 89,2 cm
Asztal súlya 37,5 kg

Anyag

Konstrukció anyaga Műanyag, Fém
Kód:  EBLUEa5
Termékszám:  EGT003BKAA-IA

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20