Oldal frissítése

DreamWorks All-Star Kart Racing - Nintendo Switch

12 990 Ft

DreamWorks All-Star Kart Racing - Nintendo Switch

DreamWorks All-Star Kart Racing Nintendo Switch

Ikonikus karakterek akciófutamokon

A DreamWorks All-Star Kart Racing Nintendo Switch játékban a DreamWorks animációs világának húsz ikonikus karaktere ül a volán mögé, hogy egy pörgős száguldáson keresztül bejárja a gokartversenyzés világát. Csússz, driftelj és repülj hihetetlen sebességgel a DreamWorks Animation kedvenc filmjei által inspirált fantasztikus pályákon. Mutasd meg képességeidet szórakoztató és izgalmas versenyeken, amelyek minden játékos számára alkalmasak, akár egyedül, akár online, akár helyi osztott képernyős többjátékos módban játszik.

DreamWorks All-Star Kart Racing Nintendo Switch

DreamWorks All-Star Kart Racing Nintendo Switch - Versenyzés ismerős helyeken

Lépj be a gokartozás világába, ahol a DreamWorks felejthetetlen animációs filmjeinek 20 ikonikus szereplőjével találkozhatsz - legyen az Shrek, Po, Tigris, Bébi úr, Csizmás Kandúr, Hablaty vagy Astrid. Testre szabhatod járműved több száz testreszabható alkatrésszel és tartozékkal. Tegyél egy kört kedvenc DreamWorks Animation filmjeid helyszínei által inspirált fantasztikus világon keresztül - fedezd fel a királyságot a Shrekből, Bergen városát a Trollokból, a szellem birodalmát a Kung Fu Pandából, a Bébi Rt irodáját a Bébi úrból, a New York-i állatkertet a Madagaszkárból és még sok más csodálatos helyet.

DreamWorks All-Star Kart Racing Nintendo Switch

A DreamWorks All-Star Kart Racing Nintendo Switch tele van meglepetésekkel

Fedezz fel titokzatos rövidítéseket a pályán a mágikus kapcsolókkal, és hosszabbítsd meg az utadat. A DreamWorks Animation Trolls című filmjének nagyszerű karaktereivel, mint Poppy, Branch, Barb és mások, készülj fel a versenyekre, és használd ki az egyedi fejlesztéseket. Gyűjtsd össze a trollokat, akik elkísérnek téged, és különleges meglepetéseket hoznak. Tapasztald meg az izgalmakat a különböző játékmódokban, köztük a Free Race, Cups, Challenges és Time Trials játékmódokban, a család és a barátok ellen, nyolc játékos online akcióban vagy négy játékos helyi osztott képernyős módban.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Nintendo Switch
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Versenyzős, Árkád, Gyerekeknek
Játék környezet Jármű

Multiplayer

Multiplayer Online, Helyi megosztott / osztott képernyő
Max. játékosok száma a képernyőn 4

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 3 éves kortól

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2023
A kiadás hónapja Október

Verzió

Platform Nintendo Switch - doboz
Kiadás Elsődleges
Kód:  NSW1286
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5060968301422

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10