Oldal frissítése

Dragons Dogma 2 - PS5

4,6 5 értékelés
26 790 Ft

Dragons Dogma 2 - PS5

Dragon's Dogma 2 PS5

Epikus visszatérés a Dragon's Dogma világába

A Dragon's Dogma 2 PS5 egy epikus kalandot kínál, ahol a játékosok Arisenekké válnak, alakítják a sorsukat és felfedeznek egy mély fantasy világot. A játékosok minden lépése hatással van a történetre, a karakter megjelenésétől kezdve a szakmaválasztáson át a csapat összetételéig. Találkozz rejtélyes lényekkel (Pawns), amelyek egyedi színt visznek a singleplayer kalandodba, és tölts el egy felejthetetlen időt, mintha más valódi játékosok is veled lennének.

Dragon's Dogma 2 PS5

Dragon's Dogma 2 PS5 - Egy magával ragadó világ, amely saját életet él

Utazz a kereskedők, katonák és más lakosok között, akik élik mindennapi életüket. Néhányan szívességeket kérhetnek tőled, ami megmutatja a játék interakcióinak és érzelmeinek mélységét. A Dragon's Dogma 2 PS5 városhatárain túl egy vibráló világ várja a játékosokat, tele különböző karakterekkel, akiknek mind saját céljaik és indítékaik vannak.

Dragon's Dogma 2 PS5

Harcművészetek és szakmák

A Dragon's Dogma 2 PS5-ben a játékosok a különböző szakmák segítségével irányíthatják a harcot. Minden szakma új lehetőségeket nyit meg a harci taktikák és stratégiák terén. Testre szabhatod megbízható gyalogosodat, és más karaktereket is szerződtethetsz, hogy elkísérjenek utadon. A szörnyek sokféle változatával szembesülve taktikai döntéseket kell hoznod arról, hogy harcba bocsátkozz, vagy alternatív útvonalakon próbálkozz.

Dragon's Dogma 2 PS5

Válassz bölcsen a Dragon's Dogma 2 PS5-ben

A Dragon's Dogma 2 PS5-ben minden döntésnek messzemenő következményei vannak. A játékosoknak gondosan meg kell tervezniük akcióikat, figyelembe véve csapatuk helyzetét, a terepet és a szörnyeket, amelyekkel szembenéznek. Az alternatívák mindenütt ott vannak körülötted, akár a harcot választod, akár a békés megoldást. Nézd, ahogy a döntéseid tükröződnek a Dragon's Dogma 2 PS5 gazdag világában.



Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Akció, RPG
Játékmechanika Nyitott világ
A játék grafikai tervezése Külső nézetű

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Next-gen optimalizálás

Next-gen optimalizálás PlayStation 5 optimalizálás

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN, DE

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2024
A kiadás hónapja Március

Verzió

Platform PS5 - doboz
Kiadás Elsődleges
Kód:  PSV0590
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5055060954126

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10