Oldal frissítése

Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed King - Nintendo 3DS

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed King - Nintendo 3DS

A Dragon Quest VIII a díjnyertes Dragon Quest sorozat folytatása, amely most végre 3DS platformra is megérkezett. Elsősorban csodálatosan kidolgozott karaktereivel, egzotikus környezetével és az izgalmas várbörtöneivel tűnik ki, amelyeket ráadásul 3D-ba ültettek át. A játékosok egy olyan világban találják magukat, amely teljesen eltér minden eddig ismerttől. Fedezze fel a hatalmas síkságokat, hegyeket és völgyeket ebben a látszólag végtelen világban! 

 

 

Kalandokkal teli környezet

A játék megalkotása során a cel-shaded technológia elemeit használták fel, amellyel képregény hangulatú stilizált környezetet hoz létre. Ezeket jól kiegészítik a sorozat klasszikus kognitív elemei, amelyek közé a párbajok és a tapasztalati pont gyűjtő rendszer tartozik, mellyel karaktere magasabb szintre léphet. A történet továbbra is a névtelen Hős és szövetségeseiből álló csapat körül forog, akik azzal a céllal járják a világot, hogy megsemmisítsék a gonosz Dhoulmagust.

Környezet kalandokkal teli
 

Négy az úton
 

Négyen az úton

A Dragon Quest VIII  középpontjában a négy fő karakter harcai állnak - a karddal, kopjával, bumeránggal vagy erőteljes varázslatokkal harcoló névtelen Hős mellé többen csatlakoznak. Yangus fejszére, kaszára és pálcára specializálódott, míg Jessica testvére halálát szeretné megbosszulni. A csapat utolsó tagja Angelo, a templomos lovag, akinek apátságát Dhoulmagus felégette, felmenőjét pedig megölte.

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció

Lokalizáció

Szöveg EN, DE, FR, ES, IT
Szinkron EN

Verzió

Platform 3DS - doboz
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Nintendo 3DS / 2DS
Licenc Doboz

Multiplayer

Multiplayer Online

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MU071
Termékszám:  045496474508
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05