Oldal frissítése

Dragon Age: The Veilguard - Xbox Series X

Előrendelési ár
24 490 Ft

Az előrendelés előnyei:

  • Ár - Ha a termék végső ára alacsonyabb lesz, visszakapod a különbözetet. Amennyiben a végső ár magasabb lenne, arról e-mailben tájékoztatunk, amint az előrendelt termék készleten lesz.
  • Az előrendelést jogodban áll bármikor indok nélkül törölni.
  • Rendelés - Abban az esetben is megelőzhetsz másokat rendeléseddel, ha a választott termék épp nincs raktáron. 
  • Garancia - Garantáltan a lehető legrövidebb idő alatt kapod meg a terméket.
  • Nyugalom - Nem kell nyomon követned a rendelést, mi felvesszük veled a kapcsolatot, amint a termék beérkezése várható lesz.
  • Az előrendelés során nem szükséges előre fizetni, választhatsz utánvétes fizetést is.
  • Az előrendelési kampányban véges számú termék áll az Alza rendelkezésére, ezért előfordulhat, hogy előrendelésedet nem tudjuk azonnal teljesíteni.
  • A rendelkezésre álló készletek valamennyi, Alza által kiszolgált országok vásárlói között kerülnek elosztásra.
  • Az előrendeléssel kapcsolatos további feltételekről (vételár meghatározása, elállás, szállítás stb.) az Alza általános szerződési feltételeiben tájékozódhatsz.


Dragon Age: The Veilguard - Xbox Series X

Dragon Age: The Veilguard
Dragon Age: The Veilguard

Epikus RPG

A Dragon Age: The Veilguard Xbox Series X a Dragon Age-sorozat legújabb tagja, amely epikus RPG-kalandokat mutat be Thedas varázslatos világában.

Dragon Age: The Veilguard

Védd meg a világodat

A Veilguard Xbox Series X nevű elit csoport tagjaként találod magad, akiknek az a feladatuk, hogy megvédjék a világot a más birodalmakból érkező fenyegetésektől. A világ sorsa pedig pengeélen egyensúlyoz.

Dragon Age: The Veilguard

Harc, varázslat és vadon

A The Veilguard Xbox Series X története egy olyan időszakban játszódik, amikor az élők világa és a szellemek birodalma közötti fátyol veszélyesen elvékonyodik. A természetfeletti lények beszivárognak Thedasba, és fenyegetik a lakóit.

Dragon Age: The Veilguard Xbox Series X

VARÁZSLAT

Nézz szembe a barátságtalan vidékekkel

A feladatod, hogy egy bátor hősökből álló csapatot vezess, beutazd a változatos tájakat, a barátságtalan vadontól kezdve a veszélyes labirintusokon át a fenséges városokig, és küzdj egy új fenyegetés ellen. A Dragon Age: The Veilguard Xbox Series X mély történettel, brutális harcokkal és titkos varázslatokkal vár téged. A taktikai harc, az alkímia és a mágia kulcsfontosságú elemek, amelyeket használnod kell az erős ellenségek legyőzéséhez.

    Dragon Age: The Veilguard

    KARAKTER

    Állíts össze egy kivételes csapatot

    A Dragon Age: The Veilguard Xbox Series X egy továbbfejlesztett karakteralkotó rendszert is tartalmaz, amely lehetővé teszi a megjelenés, a képességek és a specializációk részletes testreszabását. Az új és továbbfejlesztett játékmechanika nagyobb szabadságot biztosít a harcban és a stratégiai tervezésben.

      Dragon Age: The Veilguard

      GRAFIKA

      Barátság, dráma és szerelmi kalandok

      A Dragon Age: The Veilguard Xbox Series X grafikája és hangdizájnja gazdag és magával ragadó világot hoz létre, amely a életre kel a szemed előtt. Az epikus csatáktól a csendes beszélgetésekig minden részletet gondosan megterveztek, hogy a fantasy világ hiteles élményét nyújtsák.

        Dragon Age: The Veilguard

        KALAND

        Gyújtsd meg a remény lángját a sötét időkben

        A Dragon Age: The Veilguard Xbox Series X egy felejthetetlen fejezetet ígér a sorozatban, amely a régi rajongóknak és az új játékosoknak egyaránt tetszeni fog. Készülj fel a mágia, az intrika és a hősiesség epikus kalandjára ebben a lenyűgöző folytatásban.

          Dragon Age: The Veilguard

          Paraméterek

          Platform / Licenc

          Típus Játék
          Platform Xbox Series X
          Licenc Doboz

          Műfaj

          Műfaj Akció, RPG
          Játék környezet Természetfölötti

          Virtuális valóság

          Virtuális valóság Nem támogatott

          Lokalizáció

          Szöveg EN
          Szinkron EN

          Verzió

          Platform Xbox Series X - dobozos változat
          Kiadás Elsődleges
          Kód:  XBSE0521
          Jótállás: 24 hónap

          Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

          Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

          További információ
          Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
          P-DC1-WEB10