Oldal frissítése

Crucial 16GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical LP

4,9 23 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Crucial 16GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical LP

Maximális teljesítmény? Ballistix Tactical!

A rendkívül nagy teljesítményű  Ballistix Tactical memóriamodulok  az igazi megszállottak  és lelkes játékosok számára készültek, és semmilyen szempontból nem ismerik a kompromisszumot.

Az alacsony profilú memóriamodulok kialakításuknak köszönhetően aeea hivatottak, hogy rendkívüli sebességet tegyenek lehetővé,  minden körülmények között megbízhatóan működjeneket, és minden nagy teljesítményű gép  csúcsminőségű tartozékai legyenek.

Teljes potenciáljuk kihasználásához nincs szükség bonyolult telepítési eljárásokra, és  bonyolult BIOS-beállításokat sem kell végezni. A  lehető legjobb időzítést, a hibátlan gyári teljesítményt és a nagy érzékenységet kombinálják a maximális kompatibilitással.

A megfelelő időzítés az alap

A Crucial Ballistix Tactical rendszermemória a legerősebb játékgépekhez készült. Az alacsony profil kisebb számítógépház, vagy nagy grafikus kártya esetén jó választás. Az egyszerű órajelgyorsításra készült  XMP profiloknak köszönhetően még több memóriához juthatsz!

A Crucial memóriamodul, amelynek teljes kapacitása 16GB, rendkívül nagy teljesítmányt biztosít a számítógéped számára. A 240-tűs modulok 1600 MHz frekvencián működnek. A készülék időzítése CL8-8-8-24, ami valóban nagyszerű, a DDR3 (PC3) sávszélessége 12800 MB/s. A névleges működési feszültség mindössze 1,35V.

Soha nem látott minőség és páratlan dizájn

 

Azonnal látható e rendszermemória kivételessége. A borotvapengékre emlékeztető exkluzív kialakítás saját passzív hűtéssel rendelkezik, és hatékonyan biztosítja a hőelvezetést. E memóriamodulok az átlátszó oldalfalú számítógépek valódi ékéül szolgálnak. 
A gyártó honlapját felkeresve könnyen megállapíthatod, kompatibilis-e a rendszereddel a memória. A Crucial 100%-os kompatibilitást garantál a honlapon feltüntetett termékekkel. Minden modul a sebességet illető szigorú minőségellenőrzést követően kerül a boltokba.
Figyelem: DDR3 formátum nem kompatibilis visszafelé a DDR2  vagy DDR csatalkozóval!

Paraméterek

Használat & típus

Használat Számítógépekhez
Kivitelezés DIMM

Kapacitás

RAM memória mérete 16 GB
A csomagban található modulok száma 2 db
A szett a következőkre alkalmas Dual-channel

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia 1 600 MHz
Időzítés CL8

Interfész

Feszültség 1,35 V
Egyéb jellemzők Low Profile, Passzív hűtés, Unbuffered
Kód:  CR515j2
Termékszám:  BLT2C8G3D1608ET3LX0CEU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20