Oldal frissítése

Dobble Star Wars társasjáték

5 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Dobble Star Wars társasjáték

Lépjen be a Star Wars izgalmas világába és tesztelje le, hogy milyen gyors a megfigyelőképessége. A Dobble Star Wars társasjáték egy gyors iramú játék, nagyon egyszerű szabályokkal. A bádogdobozban 55 kör alakú kártyát talál, amelyeken karakterekől, űrhajókról és egyéb, a népszerű filmsorozatból jól ismert dolgokról készült képek találhatóak

Minden egyes kártyán 8 különböző szimbólum van és minden második kártya ugyanolyan. A cél az, hogy a lehető leggyorsabban megtalálják ugyanazt a képet. De próbálja ki más, szórakoztató variációját a klasszikus játéknak, melynek szokatlan designja minden Star Wars rajongó örömére válik. 2-8 játékos számára ajánlott, 6 éves kortól. Egy játék 15 percet vesz igénybe.

Paraméterek

Játékok és fejtörők

Játékosok minimum száma 2
Játékosok maximális száma 8
Játék hossza 15 perc

Innen ismerheted

Téma Csillagok háborúja
Kód:  HRAa10265
Termékszám:  3558380039167
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05