Oldal frissítése

Dlodlo V1

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Dlodlo V1

Dlodlo V1 virtuális valóság szemüveg egyik legfőbb jellemzője, hogy  rendkívül könnyű (88 gramm) és vékony (16 mm). Így nem jelent problémát, hogy mindig magunknál tartsuk, kiválóan illeszkedik akár a mellényzsebbe is. Első pillantásra nem tűnhet úgy, hogy VR szemüvegről beszélünk, hiszen a Dlodlo V1 úgy néz ki, mint egy átlagos napszemüveg. A termék speciális karbonszálból készült és kifejezetten a kényelmes használatra lett tervezve. Az emberi szemre optimalizált biometrikus optikai kialakításnak köszönhetően egy nagyobb, akár 105 fokos látószög is elérhető. 

Legfontosabb jellemzői

  • alacsony tömeg
  • kényelmes viselet
  • úgy néz ki, mint egy átlagos napszemüveg
  • 105°-os látószög
  • 2K felbontás
  • frissítési gyakoriság: 90 Hz
  • 9 tengelyes érzékelő

Elképesztő felbontás

A  Dlodlo V1 virtuális valóság szemüveg felbontását 2K – 2400 × 1200 pixel és 800+ PPI jellemzi. A 9 tengelyes érzékelők konfigurálása kombinálva a fejmozdulatok prediktív algoritmusával, a 0,2 fokos elmozdulási válasszal és az ultra-magas, 90 Hz-es frissítési rátával kiküszöböli a vesztibuláris vertigot. A Dlodlo V1 számítógéppel, mobiltelefonnal (Android, iOS) és játékkonzolokkal egyaránt kompatibilis. A szemüveg zavartalan működése érdekében szükség van egy vezérlő egységre, amely körülbelül akkora, mint egy mobiltelefon.

 
Kód:  DLOD1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15