Oldal frissítése

Disney Infinity 3.0: Marvel Battlegrounds játék érme

Disney Infinity 3.0: Marvel Battlegrounds játék érme

Vesd bele magad a Disney Infinity 3.0 csodálatosan játékos világába, amely lehetővé teszi, hogy olyat élhess át, amilyet eddig soha. Vegyél ki egy, két, három, érmét a Marvel Battlegrounds csomagból, vagy akár az összeset, és figyeld meg, mi történik! Maradj az események középpontjában. Készíts történeteket kívánságaid szerint, vigyél véghez összetett feladatokat és oldj meg trükkös rejtvényeket. Éld át a rengeteg karakter nyújtotta egyedülálló kalandot közelről!

Legfontosabb jellemzői

  • Fejleszti a fantáziát és a természetes képzelőerőt
  • Új lehetőségek
  • További találatok
  • Sokféleképp
  • Különböző kombinációk
  • Egy új kaland a közeledben
  • A Disney Infinity 3.0 Game Base nem része a csomagnak 

Hozd ki a játékélményből a maximumot!

A specális Marvel Battlegrounds készlettel szerkesztheted és fokozhatod a Disney Infinity 3.0-al való élményeket. Számtalan mód létezik, a képzelet pedig nem ismer határokat. Helyezz egy érmét a bázisra, vagy helyezd egyiket a másikra, hogy új tartalmat szerezhess meg. Változtasd meg a kombinációkat és így az eredményeket is, és találj mindig új lehetőségeket. Még több érme, több játékkészlet és más részek várnak rád. Hozd létre a saját játékvilágodat vágyaid és kívánságaid szerint!

 

Paraméterek

Funkció és méret

Rendeltetés Uniszex
Kód:  WG384e6

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20