Oldal frissítése

Dirt Rally - PS4

5 2 értékelés

Dirt Rally - PS4

A jól ismert Codemasters márka nagyon szokatlan bemutatót tartott az új jatékához. Minden hírverés nélkül elérhető a Steamen a korai hozzáférés alatti menüpontban, a Dirt Rally verseny jaték 100% szimulaciós élményt biztosítva.  A tényleges befejezését a jatéknak a rajongóknak kell eldönteni valamint az előrendelések számának. Minden megáll amíg a Dirt Rally számítógépre és konzolra egyaránt megérkezik.

Legfontosabb jellemzői

  • Valódi vezetési élmény
  • Több mint 40 spéci verseny autó, kiváló grafika
  • Karrier mód
  • Multiplayer mód online ranglistákkal

Fogadjon a szimulációra

Az autóversenyes jatékok az utóbbi években elvesztették régi fényüket, mivel a fejlesztők  ellenőrizetlen környezetet hoztak létre törhetetlen autókkal. Dirt Rally teljesen a másik irányba indult és reális vezetési élményt nyújt. Már az első méterektől érezheti a különbséget, valamint ajánljuk némi gyakorlat elsajátítását is. Az egyetlen módja annak, hogy enyhítse a veztési nehézséget az ABS asszisztens, a tapadás, és a stabilitás beállítása, minden más a jatékoson múlik.

Magas Oktánszámú Szórakozás

A verseny nagy része karrier módban történik. Egy régi modellel kezdi a játékot, és az összes pénzt be kell gyűjtenie ahhoz, hogy egy jobbra cserélhesse. Azonban nem csak újabb autókat kell vásárolnia, hanem a mechanikai részeket is fejlesztenie kell az egyéni speciális versenyekre .
A végsebesség kihívások mellett  ugyancsak részt vehet a kísérő módban. Ezek között Rallycross és Hegyi kapaszkodás is megtalálható. Dirt Rally természetesen lehetőséget biztosít további  felhasználói módosításokra a Steam Workshopot használva.

 

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Versenyzős

Lokalizáció

Szöveg EN, DE, RU, FR, ES, IT
Szinkron EN, DE, RU, FR, ES, IT

PEGI Értékelés

Korhatár 3 éves kortól
A játék tartalmának leírása Online

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5, PlayStation 4
Licenc Doboz

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. játékosok száma a képernyőn 1

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2016
A kiadás hónapja Április

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MSX253
Termékszám:  4020628813673
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15