Oldal frissítése

DiRT Rally 2.0 - Deluxe Edition - PS4

DiRT Rally 2.0 - Deluxe Edition - PS4

 % 

A DiRT Rally 2.0 folytatása hivatalos formában a FIA World Rallycross licence alatt tér vissza, amelynek köszönhetően nyolc valós versenypályát és a 2018-as szezon járműveit kínálja.

DiRT Rally 2.0 - Day 1 Edition - okruhy

Versenyezz a FIA World Rallycross Champoinship bajnokság nyolc hivatalos versenypályáján,a sorozat versenyein induló járművek teljes licencével.

DiRT Rally 2.0 - Day 1 Edition - offroadová vozidla

Több mint 50 vár rád a valaha gyártott legerősebb offroad autó közül.

DiRT Rally 2.0 - Day 1 Edition - multiplayer

Versenyezz!

Fejleszd a csapatodat és a járműveidet. Alkoss versenystratégiákat és lépj előbbre a versenyek és bajnokságok változatos választékában csapatban a Karrier módban vagy küzdj az online versenyeken.

DiRT Rally 2.0 - Day 1 Edition - FIA

Hivatalos FIA engedély

A DiRT Rally 2.0 lehetővé teszi, hogy a világ leghíresebb rally-helyszínei közül válogatva, a világ legdinamikusabb terepjárójával küzdve érd el a célodat, miközben a legkisebb hiba is az út végét jelentheti.

DiRT Rally 2.0 - Day 1 Edition - závody

Éld át a versenyt

Az ösztöneidre kell támaszkodnod a leginkább magával ragadó és koncentrált élményt adó off-road versenyen, beleértve egy új autentikus vezetési modellt, a gumiabroncsok kiválasztást és a felület érdességét. Használd ki autód erejét Új-Zéland, Argentína, Spanyolország, Lengyelország, Ausztrália és az USA valósághűen kidolgozott környezetében, ahol csak az ösztöneid és a navigátorod vezetnek téged.

DiRT Rally 2.0 - Day 1 Edition - Deluxe edice

Egyedi deluxe játék kiadások

A DiRT Rally 2.0 számos extrával rendelkező játék, így a fejlesztők megengedhették maguknak, hogy bizonyos tartalmakat csak azoknak a játékosoknak adjanak meg, akik a játék deluxe változatát szerzik be. Ez a kiadás az egyedülálló Persche 911 RGT Rally Special-t, 5 egyedülálló autót, egyedi kampányautókat és más bónuszokat kínál, hogy megkönnyítse a játékot.


Paraméterek

Műfaj

Műfaj Sport

Lokalizáció

Szöveg EN

PEGI Értékelés

Korhatár 3 éves kortól

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Deluxe

Platform / Licenc

Platform PlayStation 4
Licenc Doboz
Kód:  MSX586b
Termékszám:  4020628751760
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05