Oldal frissítése

Dell Mini DisplayPort DVI

Dell Mini DisplayPort DVI

Ez a felhasználóbarát, világhírű Dell adapter lehetővé teszi, hogy Mini DisplayPort-tal rendelkező laptopjáról vagy asztali számítógépéről videókat nézzen egy DVI bemenettel rendelkező  monitoron, kivetítőn vagy HDTV-n. Az adapter maximális képfelbontása 1920 x 1200 pixel, és a képminősége kiváló. Segítégével otthoni projektoron élvezheti filmjeit, kiterjesztheti asztali munkaállomását vagy iskolában és a munkahelyen tarthat prezentációkat.
Az adapter megfelel DisplayPort 1.1a specifikációknak. A videó tartalom feldolgozása és megjelenítése közben a DisplayPort-tól elvárható minőséget biztosít. A DisplayPort 1.1a specifikáció megengedi a forrás és a megjelenítő eszköz a nagyobb távolságát, a képminőség romlása nélkül. A Plug and Play technológiának köszönhetően nem igényel telepítést.

 

Kód:  ADP3f013
Termékszám:  470-13628
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10