Oldal frissítése

Dell DisplayPort DVI (Dual Link)

Kiegészítők a termékhez

Dell DisplayPort DVI (Dual Link)

A méltán híres Dell felhasználóbarát adapterével laptopján vagy asztali gépén lévő videóit DisplayPort csatlakozós monitorán, projektorán vagy DVI (Dual-Link) csatlakozós HDTV készülékén tekintheti meg. Az adapter támogatja a 2560 x 1600 képfelbontást és tökéletesen minőségű képet biztosít. Segítségével filmeket nézhet otthoni kivetítőjén vagy asztali munkaállomásán, továbbá könnyedén preneztálhat az iskolában vagy a munkában.

Az adapter megfelel a DisplayPort 1.1-es verziójának, és biztosítja a DisplayPort technológia minőségét a videotartalom átalakításakor és megjelenítésekor. A DisplayPort 1.1 specifikáció lehetővé teszi a forrás és a megjelenítő eszköz hosszabb távolságát a képminőség romlása nélkül. A Plug and Play technológia nem igényel semmilyen illesztőprogramot.

Műszaki adatok:
Csatlakozók:
1 x 24 tűs DVI
1 x 20 tűs DisplayPort1 x 4 pin USB Type A
Maximális felbontás:
2560 x 1600 px

Kód:  ADP3f007
Termékszám:  470-AANW
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15