Oldal frissítése

Dell Alienware Zip-Glow Hoodie Black

Kiegészítők a termékhez

Dell Alienware Zip-Glow Hoodie Black

Nemcsak a számítógépes gamereknek tervezték a Dell Alienware Zip-Glow Hoodie Black pulóvert, amely megkülönböztet a tömegtől. A kék LED-es fénynek köszönhetően mindig látszani fogsz a sötétben. A LED-ek a cipzár teljes hosszát végigkísérik. Nemcsak a pulóver elülső része világít, hanem a kapucni is. A mellkas elején egy földönkívüli fejes logót helyeztek el. A Dell Alienware Zip-Glow Hoodie Black pulóver minőségi 100% poliészterből készült, így nagyon sokáig melletted marad. A pulóver ejtett vállait és a 2 zsebet is értékeli fogod.

A Dell Alienware Zip-Glow Hoodie Black pulóver fő jellemzői

  • Dell Alienware Zip-Glow Hoodie Black pulóver világító cipzárral
  • Három világítási mód közül választhatsz
  • A pulóver elején egy földönkívüli fejes logó van
  • 100% poliészterből készült
  • A Dell Alienware Zip-Glow Hoodie Black pulóver ejtett vállakkal és 2 zsebbel rendelkezik
  • Egy földönkívüli faj megjelenésére emlékeztet

Világítási módok

A Dell Alienware Zip-Glow Hoodie Black pulóver cipzárjának köszönhetően, amely mellett kék színű világítás található, még sötétben is bárhol felhívja rád a figyelmet. De nem elég, hogy a pulóver éjszaka világít. Ráadásul különböző világítási módok közül választhatsz. Bekapcsolhatod a folyamatos világítást, amikor a pulóver egyenletes fényt bocsát ki, vagy választhatsz a két villogási sebesség közül - lassú és gyors. A Dell Alienware Zip-Glow Hoodie Black pulóverrel mindig kitűnhetsz a tömegtől.

A Dell Alienware Zip-Glow Hoodie Black pulóver megjelenése

A Dell Alienware Zip-Glow Hoodie Black pulóver első pillantásra ugyanúgy néz ki, mint bármelyik másik, de viselés közben észrevehetsz néhány különbséget. A kapucni felvételekor a megjelenésed egy földönkívüli fajra fog hasonlítani. Nem elég, hogy az elején az ikonikus földönkívüli fejes logó található, de a kapucni alakja is a földönkívüliek megjelenésére hasonlít. A Dell Alienware Zip-Glow Hoodie Black pulóverrel biztosan mindig lenyűgözöd az embereket.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Termék típusa

Terméktípus Pulóver
Kód:  GMERCHb203gnad
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15