Oldal frissítése

Defender Forsage Sport

3,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Defender Forsage Sport

A gamer kormánykerék M-Force mágneses érzékelővel rendelkezik, amely a Formula 1 kormánykerék autentikus másolata. A kormány kemény gumírozott felülete garantálja a csúszásmentes kormányműt. A kormány 75-135 fokos dőlésszöggel és 250 °-os forgathatósággal rendelkezik.

Annak érdekében, hogy a kormány maximálisan megfeleljen a játékstílusának, beállíthatja annak érzékenységet a hozzá tartozó szabályozóval. A vezetés reális érzésének biztosításért a kormány vibrációval van ellátva, így kanyarodáskor, vagy ha áthajt egy akadályon a kormány rezgő visszajelzést ad, amelynek szintje állítható. A két fém satu segítségével biztonságosan rögzítheti az asztalra, amely az egész szerkezetet tökéletesen mozdulatlanul tartja, minden pillanatot felejthetetlenné téve. A kormánykerék támogatja a PlayStation 3 konzolt és a PC-t.

Legfontosabb jellemzői

  • Kerékméret: 270 x 160 mm
  • 10 gomb + 2 kapcsoló
  • 2 váltókar a sportos vezetési stílusért
  • Állítható pedálok (két pozíció)
  • Vibrációs mód
  • PC és PS3 támogatás
  • USB interfész

 M-Force érzékelők

A speciális kerék érzékelők a játék során reagálnak a mágneses mező alatt bekövetkező legkisebb változásokra is, így lehetővé teszik az optimálisabb elfordulási szöget. Egy hasonló technológiát már több éve alkalmaznak az autóiparban, mivel pontos és megbízható kimenetet garantál. A technológia eredményeként a kerék gyorsabb reakció időt és pontosabb pozicionálást biztosít, az úgynevezett "halott zónák" hátránya nélkül.

Méretek (csomagolás nélkül): 41.5 × 55.5 × 27 cm

A csomag tartalma: a kormánykerék és a pedálok, rögzítési konzol, használati utasítás, CD meghajtóval

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Típus Kormánykerék és pedálok
Kód:  JS320v5
Termékszám:  64372
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15