Oldal frissítése

Death or Treat - PS4

Death or Treat - PS4

Death or Treat PS4/PS5

Elvesztettük a Halloween szellemét!

Játssz Scary-ként, és segíts neki megmenteni HallowTownt. A "Death or Treat PS4/PS5" egy 2D-s akció-RPG és hack and slash játék kézzel festett környezetekkel és hagyományos animációval. Fedezd fel az összes világot, és győzd le az ellenség hordáit a különböző fegyverek és képességek segítségével.

Death or Treat PS4/PS5

Death or Treat PS4/PS5 - Kísérteties és varázslatos

Fedezz fel egy hatalmas világot rengeteg területtel, fedezz fel új pályákat, és próbáld túlélni az ellenségek hordáit. Nem könnyű feladat, minden világ még trükkösebb, mint a másik. A harc a Death or Treat PS4/PS5 egyik sarokköve. Válaszd ki a kedvenc fegyverstílusodat (gyors, nehéz vagy távolsági), és vedd fel a harcot az ellenség valóságos hordájával a legtisztább hack'n slash stílusban: Repülj a levegőben, és támadd meg a tömeget erővel, mozogj fürgén, és keresd meg a gyenge pontjukat.

Death or Treat PS4/PS5

Death or Treat PS4/PS5 - Ismerd meg HallowTown szomszédaidat

A HallowTownban található üzletek mindegyike más-más profitot hozhat a vállalkozásodnak. A Frank's Forge-ban új fegyvereket készíthetsz, vagy a DetoxBucks-ban gyógyító italokat vásárolhatsz. Vámpírárusunk, Joe Bite Them segít neked új nyersanyagokat szerezni a készletedbe, a "tökemberek" pedig megtanítanak téged a varázslatok készítésére. Végül menj a Tökhöz, és cseréld el a hozzávalókat még több édességre.

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció
A játék grafikai tervezése Oldalnézettel

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 7 éves kortól

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5, PlayStation 4
Licenc Doboz

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2023
A kiadás hónapja Szeptember

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MSX1472
Termékszám:  5061005780255

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05