Oldal frissítése

Deadpool: The Game Remastered Edition - PS4

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Deadpool: The Game Remastered Edition - PS4

Ismerje meg a legőrültebb szuperhőst, aki valaha is részese lehetett ennek az egyébként gyakran a hagyományos témának. A Deadpool friss elemeket hoz a műfajba, és teljesen törli a különbséget a hagyományos fogalom szerinti hősök és a gazemberek között - elsősorban saját maga segítségével. És mivel Ő egy nagyon kiszámíthatatlan álarcos hős, aki gyors regenerálódással rendelkezik, gyakran leeső végtagokkal, egyértelmű, hogy a játékosok várhatnak a szórakozásra, amelyet ez a vörös ördög kínál. 


Remastered kiadás új tartalommal

Mióta Deadpool először megjelent a konzolokon, az új generációs verziója nem csak az összes korábban megjelent DLC-t tartalmazza az eredeti kalandokkal, és két új ruhát, amelyekbe képes lesz felöltöztetni a főhőst, hanem két új szintet is, amely az eredeti játék élményét nyújtja. Tehát igazán őrült kalandban lehet része tele üzenetekkel, amelyek egyáltalán nem lógnak ki, és minden teketória nélkül kigúnyolnak mindent - a játék designjától kezdve, a képregény sztereotípiáján át, a szuperhős bajtársakig, tehát Deadpool és az őrült humora remekül szórakoztatja majd a Marvel további hőseit.

Újrakevert kiadás új tartalommal
 

Egyedi kombók és változatos játék tartalmát
 

Egyedi kombók és változatos játék tartalmak

A Deadpool: The Game Remastered Edition játék valóban tele van megismerendő tartalommal, így a végtelennek tűnő viccek tüzelésén kívül rengeteg pálya is várja Önt - az egyik pillanatban még egy sokemeletes vállalati épületben harcol az ellenséggel, majd a másodperc törtrésze alatt már a városi csatornában vagy a gazemberek bázisán találhatja magát. A különböző ellenségeket aztán könnyen sorba rendezheti a kardjának a pengéjének a segítségével, vagy néhány lőfegyverrel. A könnyed Combat Rendszer, a mágikusan elhangzó humor és Deadpool ellenállhatatlan személyisége - ezek az attribútumok alkotják ezt a szokatlan élményt ebben az akciódús kalandban.


 

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció

PEGI Értékelés

Korhatár 18 éves kortól
A játék tartalmának leírása Káromkodás (profanitás), Erőszak

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Platform PlayStation 4
Kód:  MSX226
Termékszám:  77110EN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10