Oldal frissítése

Days of Doom - Xbox

7 890 Ft

Days of Doom - Xbox

Days of Doom Xbox

Days of Doom Xbox - Kezdődik a harc a túlélésért

Lépj be a Days of Doom Xboxra, egy poszt-apokaliptikus taktikai roguelite RPG-be, amely kihívás elé állítja a játékosokat, hogy elérjék a Menedéket, az ígéret és a pihenés helyét a színes káosz világában. Egy kis túlélőcsoporttal indulva, a végső célállomás eléréséhez vezető utat tervezed meg, miközben olyan fenyegetésekkel találkozol, mint zombik, martalócok és még zombifosztogatók is! Útközben hősök különböző csoportját kell toboroznod, hogy megvédd a növekvő közösségedet, és harcolj a továbbjutásért.

Days of Doom Xbox

A készségek kombinációja a siker kulcsa

A Days of Doom Xbox fordulóalapú csatáiban a siker kulcsa az, hogy kitaláld, hogyan hozhatod ki a legtöbbet az egyes hősök egyedi képességeiből. A csata elején támadj a Pyrrel, amely lángra lobbantja az ellenséget, és állandó sebzést okoz. Akkor kombináld a Hydromancer-t és a Thrasher-t egy ütéssé. A Hydromancer előkészítheti a terepet egy távolsági víztámadáshoz, Thrasher pedig sokkolhatja a nedves ellenséget.

Days of Doom Xbox

A Days of Doom Xbox lélegzetelállító élményt nyújt

Mit várhatsz a Days of Doom Xbox-tól? Gyönyörű kézzel rajzolt animációk, nyolc karakterosztály, mindegyik egyedi kezdő és különleges képességekkel, és egy tucatnyi ellenség az archetipikus zombiktól kezdve a halálos martalócokon át a robbanékony szörnyekig és két meglepően brutális főnöki harcig. A cím véletlenszerű eseményeket, több mint 70 tárgyat és felszerelést, valamint egy roguelite elemet is tartalmaz, amely biztosítja, hogy nincs két egyforma végigjátszás.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Xbox Series X, Xbox One
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Stratégiai
Játékmechanika Vontatott

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 7 éves kortól

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2023
A kiadás hónapja Szeptember

Verzió

Platform Xbox - doboz
Kiadás Elsődleges

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  XBSE0396
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5056635603784

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05