Oldal frissítése

Days of Doom - PS4

7 890 Ft

Days of Doom - PS4

A végzet napjai

A végzet napjai PS4/PS5 - Kezdődik a harc a túlélésért

Lépj be a Days of Doom PS4/PS5-ba, egy poszt-apokaliptikus taktikai roguelite RPG-be, amely kihívás elé állítja a játékosokat, hogy elérjék a Menedéket, az ígéret és a pihenés helyét a színes káosz világában. Egy kis túlélőcsoporttal indulva tervezed meg a végső célállomás eléréséhez vezető utat, miközben olyan fenyegetésekkel találkozol, mint zombik, martalócok, sőt még zombifosztogatókkal is. Útközben hősök különböző csoportját kelltoboroznod, hogy megvédd a növekvő közösségedet, és harcolj a továbbjutásért.

A végzet napjai

A készségek kombinációja a siker kulcsa

A Days of Doom PS4/PS5 fordulóalapú csatáiban a siker kulcsa az, hogy kitaláld, hogyan tudod a legtöbbet kihozni az egyes hősök egyedi képességeiből. A csata elején támadj a Pyrrel, amely lángra lobbantja az ellenséget, és állandó sebzést okoz. Majd kombináld a Hydromancer-t és a Thrasher-t egy ütésben. A Hydromancer előkészítheti a terepet egy távolsági víztámadáshoz, Thrasher pedig megrázhatja a vizes ellenséget.

A végzet napjai

A Days of Doom PS4/PS5 lélegzetelállító élményt kínál

Mit várhatsz a Days of Doom PS4/PS5-től? Gyönyörű kézzel rajzolt animációkat, nyolc karakterosztályt, mindegyik egyedi kezdő és különleges képességekkel, és egy tucatnyi ellenséget az archetipikus zombiktól kezdve a halálos martalócokon át a robbanékony szörnyekig és két meglepően brutális főnöki harcot. A játék véletlenszerű eseményeket, több mint 70 tárgyat és felszerelést, valamint egy roguelite elemet is tartalmaz, amelybiztosítja, hogy ne legyen két egyforma játékmenet.

Ajánlott HW rendszerkövetelmények

Operációs rendszer

-

Processzor

-

Grafika

-

DirectX

-

RAM

-

HDD

-

Minimális HW rendszerkövetelmények

Operációs rendszer

Windows 7 (vagy újabb)

Processzor

Intel Core Duo vagy jobb

Grafika

512 MB

DirectX

-

RAM

4 GB

HDD

2 GB

Valóban készen állsz erre a játékra?

Válassz gamer PC és laptop kínálatunkból!

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5, PlayStation 4
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Stratégiai
Játékmechanika Vontatott

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 7 éves kortól

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2023
A kiadás hónapja Szeptember

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Elsődleges

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MSX1498
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5056635603661

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10