Oldal frissítése

Daymare: 1994 Sandcastle - Nintendo Switch

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Daymare: 1994 Sandcastle - Nintendo Switch

Daymare: 1994 Sandcastle Nintendo Switch

A rémálom visszatér

A Daymare: 1994 Sandcastle Nintendo Switch egy izgalmas, harmadik személyű túlélő horrorjáték, amely a díjnyertes Daymare: 1998 előzménye. Éld át Dalila Reyes különleges ügynök történetét, aki egy volt kormányzati kém, és most az elit H.A.D.E.S. (Hexacore Advanced Division for Extraction and Search) egység tagja, miközben egy expedícióra készülsz az Egyesült Államok legfejlettebb kísérleti kutatási létesítményébe.

Daymare: 1994 Sandcastle Nintendo Switch

Daymare: 1994 Sandcaste Nintendo Switch - új ellenségek és új dizájn

Harcolj, ölj és mészárold le az új ellenségeket, akik közted és a küldetésed teljesítése közt állnak. Most már ijesztően intelligensek, agresszívek és minden részletükben valósághűek. A D.I.D. visszatért, bár teljesen újratervezett formában. Kezeld a leltárt, a lőszert és az egészségügyi elemeket közvetlenül az új játékfelületről, amely még sosem volt ilyen egyszerű és intuitív.

Daymare: 1994 Sandcastle Nintendo Switch

Készülj fel mindenre

A Daymare: 1994 Sandcastle Nintendo Switch játékban készülj fel a legkeményebb és legagresszívabb ellenségekre, akiket valaha láttál. Ráadásul, még ha biztos is vagy benne, hogy megölted az egyiket, akkor is rájössz, hogy az egy teljesen új formában visszatérhet, és még halálosabb lehet, mint korábban. A megoldás gyakran a szemed előtt van - keresd meg az összes nyomot, és győzd le a környezeti akadályokat, hogy nyersanyagokat és gyűjthető tárgyakat szerezz.

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció, Lövöldözős
Játék környezet Légköri, Horror
A játék grafikai tervezése Külső nézetű

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN, DE

PEGI Értékelés

Korhatár 18 éves kortól

Verzió

Platform Nintendo Switch - doboz
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Nintendo Switch
Licenc Doboz

Megjelenési dátum

A kiadás hónapja December

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  NSW1218
Termékszám:  5055377605988

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10