Oldal frissítése

Dakar Desert Rally - Xbox Series

14 590 Ft

Dakar Desert Rally - Xbox Series

Dakar Desert Rally - Xbox One
            

A sivatagi autóverseny kaland újra életre kel

A Dakar Desert Rallye Xbox One a világ legnagyobb rali versenyének valódi sebességét és izgalmát mutatja be, amelynek házigazdája az Amaury Sport Organisation, és a világ legjobb gyártóinak licencelt járműveinek széles választékát tartalmazza, beleértve motorkerékpárokat, személygépkocsikat, teherautókat. A játék egyedülálló kihívásokat kínál a terepszimuláció szerelmeseinek és az alkalmi autóversenyzés rajongóinak egyaránt. Versenyezz ádáz online többjátékos versenyeken, vagy navigálj a hatalmas vadonban az offline egyjátékos módban. 

Dakar Desert Rally - Xbox One
            

Autentikus versenyzési élmény a Dakar Desert Rallye Xbox One-on

Tapasztald meg a 2020-as és 2021-es hivatalos Dakar-rali több mint 30 szakaszát hivatalosan licencelt járművekkel, csapatokkal és pilótákkal mind a többjátékos, mind az egyjátékos módban. Mindezt egy hatalmas nyitott világban. A játék a kormánykerekek széles választékát is támogatja, hogy a vezetés élménye tökéletes legyen. 

Dakar Desert Rally - Xbox One
            

Dinamikus időjárás és melléktevékenységek

A Dakar Desert Rallye Xbox One mind a négy évszakot és a teljes nappali-éjszakai ciklust tartalmazza. Akár parázsló homokviharral, akár tűző sivatagi napsütéssel, kimerítő esővel és hóval vagy mély sárral kell szembenézned, a győzelemhez szükséges az elemek és az ellenfelek legyőzése. Igazi Dakar stílusban, extra javítási pontokért elvontathatod és megmentheted ellenfeledet problémás helyzetekből. Ki tudja, lehet, hogy hasznos lesz.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Xbox Series X, Xbox One
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Szimulátor, Versenyzős
Játék környezet Jármű

Multiplayer

Multiplayer Online

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN, DE

PEGI Értékelés

Korhatár 3 éves kortól

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2022
A kiadás hónapja Október

Verzió

Platform Xbox - doboz
Kiadás Elsődleges

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Next-gen optimalizálás

Next-gen optimalizálás Xbox Series X optimalizálás
Kód:  XBSE0172b
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  0764460630565

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10