Oldal frissítése

Dakar Desert Rally - PS4

5 2 értékelés
12 490 Ft

Dakar Desert Rally - PS4

Dakar Desert Rally - PS4

A sivatagi autóverseny kaland újra életre kel

A Dakar Desert Rally PS4 a világ legnagyobb rally versenyének igazi sebességét és izgalmát mutatja be, amelyet az Amaury Sport Organisation szervez, és hivatalos engedélyezett járművek széles választékát képviseli a világ vezető gyártóitól, a motorkerékpárokat, autókat, teherautókat, ATV-ket és SSV-ket is beleértve. A játék egyedülálló kihívásokat kínál a terepverseny szimulátorok szerelmeseinek és az alkalmi autóversenyzés rajongóinak egyaránt. Versenyezz kiélezett online többjátékos versenyeken, vagy navigálj a hatalmas vadonban az offline egyjátékos módban.

Dakar Desert Rally - PS4

Autentikus versenyélmény a Dakar Desert Rally PS4 játékban

Tapasztald meg a 2020-as és 2021-es hivatalos Dakar-rali több mint 30 szakaszát hivatalosan engedélyezett járművekkel, csapatokkal és pilótákkal mind a többjátékos, mind az egyjátékos módban. Mindezt egy hatalmas nyitott világban. A játék a kormánykerekek széles választékát is támogatja, hogy a vezetés élménye tökéletes legyen.

Dakar Desert Rally - PS4

Dinamikus időjárás és kiegészítő tevékenységek

A Dakar Desert Rally PS4 mind a négy évszakot és a teljes nappal-éjszaka ciklust felvonultatja. Legyen szó tomboló homokviharról, tűző sivatagi napsütésről, kimerítő esőről és hóról vagy mély sárról, a győzelemhez le kell győznöd az elemeket és az ellenfeleket. Igazi Dakar-stílusban, extra javítási pontokért elvontathatod és megmentheted ellenfeledet a kényes helyzetekből. Ki tudja, lehet, hogy hasznosak lesznek.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5, PlayStation 4
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Szimulátor, Versenyzős
Játék környezet Jármű

Multiplayer

Multiplayer Online

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN, DE

PEGI Értékelés

Korhatár 3 éves kortól

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2022
A kiadás hónapja Október

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Elsődleges

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MSX1263
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  0764460630466

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20