Oldal frissítése

CYGNI: All Guns Blazing - PS5

Előrendelési ár
14 090 Ft

Az előrendelés előnyei:

  • Ár - Ha a termék végső ára alacsonyabb lesz, visszakapod a különbözetet. Amennyiben a végső ár magasabb lenne, arról e-mailben tájékoztatunk, amint az előrendelt termék készleten lesz.
  • Az előrendelést jogodban áll bármikor indok nélkül törölni.
  • Rendelés - Abban az esetben is megelőzhetsz másokat rendeléseddel, ha a választott termék épp nincs raktáron. 
  • Garancia - Garantáltan a lehető legrövidebb idő alatt kapod meg a terméket.
  • Nyugalom - Nem kell nyomon követned a rendelést, mi felvesszük veled a kapcsolatot, amint a termék beérkezése várható lesz.
  • Az előrendelés során nem szükséges előre fizetni, választhatsz utánvétes fizetést is.
  • Az előrendelési kampányban véges számú termék áll az Alza rendelkezésére, ezért előfordulhat, hogy előrendelésedet nem tudjuk azonnal teljesíteni.
  • A rendelkezésre álló készletek valamennyi, Alza által kiszolgált országok vásárlói között kerülnek elosztásra.
  • Az előrendeléssel kapcsolatos további feltételekről (vételár meghatározása, elállás, szállítás stb.) az Alza általános szerződési feltételeiben tájékozódhatsz.


CYGNI: All Guns Blazing - PS5

CYGNI: All Guns Blazing PS5

CYGNI: All Guns Blazing PS5 - A legerősebbek túlélése

A CYGNI PS5 egy izgalmas űrlövöldözős játék, amely a műfajt egy igazán újgenerációs élménnyé teszi. Irány az égbolt, amely tele van veszélyekkel - küzdj a végső harcban a túlélésért. Válaszd ki, hogy a fegyverek vagy a pajzsrendszerek között akarod-e az energiát elosztani, és szállj szembe a földi és légi ellenség könyörtelen hullámaivalFejleszd hajódat új technológiák begyűjtésével, és küzdj meg a grandiózus, idegen főnökökkel egy véres harcban; tegyél meg mindent annak érdekében, hogy túl tudd élni a csatát.

CYGNI: All Guns Blazing PS5

Támadnak az Idegenek

A CYGNI bolygón, egy rég elveszett civilizáció maradványain megtelepülő földi erőket egy hatalmas biomechanikus idegen faj meglepetésszerű támadása tizedeli meg. Mint az utolsó flotta egyik utolsó pilótája, te vagy az egyetlen védelen a könyörtelen idegen bombázással szemben.

CYGNI: All Guns Blazing PS5

A CYGNI: All Guns Blazing PS5 órákig tartó szórakozást kínál

Légy az a magányos harcos, aki átverekszi magát a légi- és földi támadások hullámaival teli ellenséges szinteken, Menet közben választhatod ki, hogy mire irányítod az erőd, és válthatsz a pajzsok (védelem) vagy a fegyverrendszerek (támadás) között. Gyűjts energiát, hogy feltúrbózhasd a hajód és feltölthesd a fegyvereket a csapásmérő atombombától kezdve az kikerülhetetlen örvénybombáig. A teljesértékű zene és a magával ragadó hang még tovább fokozza az élményt.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Akció, Árkád
Játék környezet Sci-fi, Repülő gépek
A játék grafikai tervezése Felülnézettel

Multiplayer

Multiplayer Nem támogatja a multiplayert

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 7 éves kortól

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2023
A kiadás hónapja Október

Verzió

Platform PS5 - doboz
Kiadás Elsődleges
Kód:  PSV0469
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4012927150375

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10