Oldal frissítése

Crucial 32GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Ballistix Sport

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Crucial 32GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Ballistix Sport

Gyorsabb, mint a kilőtt golyó? Ballistix!

 

A rendkívül erős Ballistix memóriamodulokat elsősorban a gamerek és a PC rajongók fogják értékelni, de minden felhasználó számára ideális. Extrém sebességre és stabil teljesítményre tervezték. Potenciáljának teljes kihasználásához nincs szükség bonyolult telepítésre vagy komplikált BIOS beállításra. Tökéletes időzítést, minőségi kivitelezést, megnövekedett sebességet és maximális kompatibilitást nyújt.

Magasabb rendszerteljesítmény

 

A Crucial Ballistix Sport memóriát az általános és a professzionális felhasználók egyaránt értékelni fogják. Kedvező árpolitikájának köszönhetően mindenki számára alkalmas és elérhető, aki a legjobb ár-teljesítmény arányt keresi.

A Crucial memóriamodul 32 GB összkapacitással rendelkezik, ami teljesen új számítási teljesítményt biztosít gépének. Mind a mégy 240 pines modul 1600 MHz-es frekvencián dolgozik. A memória késleltetése CL9-9-9-24, a DDR3 foglalat sávszélessége (PC3) pedig 12 800 MB/s.

Kiváló minőség, prémium design

 

Első pillantásra egyértelmű, hogy ez a memória kivételes. Az exkluzív kivitelezés és a finom bordázat szépen kitűnik az átlátszó oldalú számítógépedben. Közvetlenül a gyártó honlapján ellenőrizheted, hogy a memória kompatibilis-e a rendszereddel. A Crucial garantálja a 100%-os kompatibilitást az oldalon említett termékekkel. Minden modul szigorú minőség- és sebességellenőrzésen esett át.
Figyelem: a DDR3 formátum nem kompatibilis a régebbi DDR2 vagy DDR foglalatokkal.

Paraméterek

Használat & típus

Használat Számítógépekhez
Kivitelezés DIMM

Kapacitás

RAM memória mérete 32 GB
A csomagban található modulok száma 4 db
A szett a következőkre alkalmas Quad-channel

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia 1 600 MHz
Időzítés CL9

Interfész

Feszültség 1,5 V
Egyéb jellemzők Passzív hűtés, Unbuffered
Kód:  CR305l
Termékszám:  BLS4CP8G3D1609DS1S00BEU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15