Oldal frissítése

Crime Boss: Rockay City - Xbox Series X

Leárazás
16 190 Ft

Crime Boss: Rockay City - Xbox Series X

Crime Boss: Rockay City Xbox Series X

Ez Rockay City

Rockay City egyvirágzó metropolisz, ahol a homokos tengeröböltől a magas felhőkarcolókig minden megtalálható. A csillogás mögött azonban ádáz területi háború dúl. Az előző bandafőnök halálával megüresedett Rockay City új királyának helye - de nem te vagy az egyetlen, aki a trónért küzd. Válaszd ki csapatod képességek és tapasztalat szerint, és hajts végre pimaszul merész akciókat abban a reményben, hogy pénzzel, területekkel és végül a koronával távozhatsz.

Crime Boss: Rockay City Xbox Series X

Crime Boss: Rockay City Xbox Series X - Tartsd közel a barátaidat

Ellopni a pénztől és kábítószertől kezdve felbecsülhetetlen értékű műtárgyakig mindent sokkal szórakoztatóbb bűntársakkal. Merülj el a PVE kooperatív többjátékos módban, és vegyél részt izgalmas akciókban és rablásokban akár négy játékos részvételével. Ha nem jársz sikerrel, üres kézzel távozol, de ha sikerül, gazdag jutalomban lesz részed.

Crime Boss: Rockay City Xbox Series X

Az ellenségeid viszont legyenek még közelebb

Az egyjátékos kampányban Baker szerepében játszhatsz, aki a stratégia, a ravaszság és egy kis tűzerő segítségével építi birodalmát, hogy rablásokat hajtson végre, és területeket foglaljon el a rivális bandáktól. A területi háború megnyerése azonban nem lesz könnyű a Dollar Dragon, a Hiel és a Khan bandákkal szemben, akik megpróbálják magukénak követelni a várost. Ráadásul ott van Norris seriff, akinek az a célja, hogy megállítson titeket. Ez a roguelike kampány egyaránt jutalmaz és büntet is.

Crime Boss: Rockay City Xbox Series X

A Crime Boss: Rockay City Xbox Series X játékban a bosszú hatalmas sikert arat

Ezek nem csak névtelen bűnözők, hanem valódi emberek nagy problémákkal. Fedezd fel, hogyan került Cracker, Jupiter, Wiz és az egész csapat Rockay Citybe, és segíts nekik átvészelni a különböző kihívásokat, hogy újra a csúcsra jussanak. Minden történet több küldetésből áll, így teljes mértékben megtapasztalhatod a bűnözői életüket.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Xbox Series X
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Akció, Lövöldözős
A játék grafikai tervezése Belső nézetű

Multiplayer

Multiplayer Online

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Next-gen optimalizálás

Next-gen optimalizálás Xbox Series X optimalizálás

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN, DE

PEGI Értékelés

Korhatár 18 éves kortól

Megjelenési dátum

A kiadás hónapja Október

Verzió

Platform Xbox Series X - dobozos változat
Kiadás Elsődleges
Kód:  XBSE0361
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8023171046624

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20