Oldal frissítése

Couchmaster Cycon Titan

Kiegészítők a termékhez

Couchmaster Cycon Titan

Túl sok időt tölt a kedvenc játékával a gép előtt, vagy intenzíven dolgozik a számítógépen? Akkor bizonyára tisztában van vele, hogy hosszú órákat a számítógép előtt ülni nem mindig szórakoztató. Itt az ideje, hogy kényelmesen elhelyezkedjen végre, használja ki a Couchmaster Cycon Titan high-end játék párna előnyeit ! 

Legfontosabb jellemzők

  • Kényelmes alátét az egér, billentyűzet és egyéb tartozékok számára
  • Alkalmas például a heverőn való használatra
  • Minőségi kivitelezés és felhasznált anyagok
  • Akár 4 periféria USB hub csatlakoztatására 
  • Egyedileg állítható csuklótámasz
  • Aktív USB kábel csatlakozás
  • Egérpad mellékelve

Dőljön hátra, kezdődik a szórakozás 

A Couchmaster Game Pad ideális azok számára, akik nehezen viselik a számítógép előtt töltött hosszú órákat. Egyszerűen csak dőljön hátra a kedvenc kanapéján, és vigyen magával mindent, amire szüksége van. A kiváló minőségű titán és nappa bőr elemek kombinációja, amiből az alátét készült, igazán elegáns és kellemes tapintást garantál.

A tökéletesen formázott oldalsó párnák optimális támogatást nyújtanak a kéznek és gondoskodnak arról, hogy a nyaka is ellazult pozícióban legyen. Ezen felül, szabadon beállíthatja az alátétet, így amikor felkel a gép elől, egyszerűen csak helyezze a támaszt egyik oldalról a másikra. A még nagyobb kényelem érdekében három egyedileg állítható csuklótámasz gondoskodik a csuklója kényelméről. Értékelni fogja a két praktikus zsebet is, amelyben tárolhatja az egeret vagy a kulacsot is.

Kábelek és kiegészítők

Az összességében kifinomult kialakítás lehetővé teszi a belső, észrevehetetlen kábelvezetést, ami egyben helyet is takarít meg Önnek, mivel a kábelek nem foglalják feleslegesen a helyet. Az integrált USB 3.0 hub akár négy beviteli eszköz csatlakoztatására is alkalmas, mint például az egér, a billentyűzet, vagy a fejhallgató. A számítógéphez való csatlakozása az USB kábelen keresztül történik. Így akár a számítógépet is csatlakoztathatja a televízióhoz és teljes mértékben kiélvezheti az azt követő pihenést a kedvenc, kényelmes székéből vagy kanapéból.

 
Kód:  MH831z
Termékszám:  NT-CM-CYCON-SKY-Black-001

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20