Oldal frissítése

Cooler Master Dominator CM 693 fekete

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Cooler Master Dominator CM 693 fekete

Bemutatjuk Önnek a Cooler Master Dominator CM 693 számítógépházat, mely a középső árkategóriában található, stílusos, designja eredeti, kivitelezése pedig igényes. Az alapfelszereltségéből nem hiányozhatnak a porszűrők, a vízhűtés támogatása, 2 db nagyteljesítményű ventilátor, illetve egy modern I/O panel a felső részen, melyen 2 db extragyors USB 3.0 port, 2 db USB 2.0 port, mikrofonbemenet és fejhallgató kimenet található. Az előlapi panelen rögtön 3 db 5,25" pozíció áll rendelkezésünkre az optikai meghajtók részére.
 
Mind az ATX, mind pedig a Micro-ATX alaplapokkal kompatibilis. Bőségesen elfér benne akár egy 423 mm-es videokártya és akár egy 171 cm magas CPU hűtő, illetve még 8 db bővítőhellyel is rendelkezik. A merevlemezek számára 7 db 3,5" és 3 db 2,5" pozíciót biztosít. A számítógépház hatalmas előnye a tökéletesen megoldott hűtés. Gyárilag elöl egy 200 mm-es ventilátor van benne, mely szívja be a friss levegőt, hátul pedig egy 120 mm-es fújja ki a már felmelegedettet. A szellőzésen javíthatunk még hozzáadott ventilátorokkal, azaz hozzáadhatunk még 2 db 140 mm-est felülről, 2 db 120 mm-est oldalról és 1 db 120 mm-est alulról. A csomagolás nem tartalmaz tápegységet, ajánlott az ATX PS2 típusúak alkalmazása.

Paraméterek

Használat és méret

Méret Midi Tower

Szín

Szín Fekete

Belső elrendezés

Alaplap formátum ATX
Belső 3,5"-es slotok száma
Kiegészítő felszerelés Porszűrők, SSD támogatás (2.5"), Csavarmentes telepítés

Külső szerkezet

Külső 5.25" állás
Elülső panel elhelyezkedése Elöl
Elülső panel csatlakozói USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, Fejhallgató, Mikrofon
Kiegészítő felszerelés Vízhűtés támogatása

Tápegység

Tápegység Tápegység nélkül

Hűtőrendszer

Ventilátorhelyek száma

Méret

Szélesség 230 mm (23 cm)
Magasság 507 mm (50,7 cm)
Mélység 502 mm (50,2 cm)
Tömeg 8,7 kg
Kód:  CC039d9
Termékszám:  CMS-693-KKN1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15