Oldal frissítése

ColorCross GW001B

3,7 5 értékelés

ColorCross GW001B

Virtuális valóság. Egy teljesen új technológia, mely által egy izgalmas történet közepén találja magát, egy speciális adapter szemüvegnek köszönhetően. A projekt fő célja, hogy valós helyzeteket a leginkább valósághű módon szimulálja. Ezáltal néhány másodperc alatt egy trópusi szigetre vagy egy másodperc törtrésze alatt a Himalájára telepportálhat, kipróbálhatja ott a túrázást, edzést, pihenést vagy akár kedvenc játékaival is játszhat. Hála ennek a praktikus vezérlőnek az utazása intuitívvá és egyszerűvé válik.

Főbb jellemzők

  • Modern design és elegéns fehér szín
  • 3 mód
  • Kompatibilis mobiltelefonokkal, tabletekkel, TV-kkel, PC távirányítókkal, video játék vezérlőkkel, és vezeték nélküli egerekkel
  • Támogatja az Android, az iOS és PC rendszereket

Egyszerű működtetés mindenki számára

Ez a különleges 3D szemüveg egy hordozható vezérlő segítségével egy teljesen új világba kalaúzol. Fontos, hogy rendelkezzen egy Full HD felbontású, quad-core processzorral felszerelt, mozgásérzékelős, giroszkópos és gyorsulásmérős Android vagy iOS opreációs rendszerrel. Ha az okostelefonja megfelel ezeknek a feltételeknek, akkor semmi sem állhat az Ön útjába, hogy maximálisan élvezze a jövő termékét és hihetetlenül izgalmas és adrenalinnal teli pillanatokat éljen át.

Kód:  SB815b
Termékszám:  GW001B

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10