Oldal frissítése

ColorCross 008B

3,3 34 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ColorCross 008B

Legyen része Ön is a lenyűgöző harmadik dimenziónak. Olyan lehetőségek nyílnak meg a fénykép és a mozgókép előtt, mint korábban soha. A hagyományos háromdimenziós kijelzőkkel szemben a 3D szemüveggel Ön is a virtuális világ része lehet. Mivel a valóság ide nem képes behatolni, a virtuális lesz az egyetlen érzéki világ.

Legfontosabb jellemzők

  • Új megjelenés és jobb hűtés telefonjához
  • Az edzett üveg megvédi szemét a veszélyes sugárzástól
  • Számos telefonnal kompatibilis (4,7 - 6")
  • Csatlakoztassa fejhallgatóját bárhol, bármikor
  • Speciális beállítások mindenkinek (IPD és 5 milliméteres dioptria)
  • Kifejezetten kényelmes (állítható pánt + illeszkedik az orrára)
  • Több tucat VR alkalmazás az Android és iOS áruházakból
  • Vezérlés Bluetooth-illesztőprogramon keresztül

Második generáció

A 008A utódja a korábbi felhasználói élményekre épít. A leglátványosabb változás a telefonokhoz készült speciális kereten látható. Hívások fogadásához ugyanis nem kell többé szétszerelnie a szemüveget, így rengeteg időt és energiát takaríthat meg. Ráadásul hatékonyabb felhasználói környezetet is teremt. Különleges kialakításának köszönhetően elvezeti a használat közben keletkező hőt, amely kellemetlen érzés az arcbőr számára. Sőt, nagyobb rugalmasságot is biztosít a felhasználók számára a használat során. Növeli okostelefonja üzemidejét. Az új anyagnak hála, csökkenti az orrára helyezett nyomást.

Mindkét szem számára állítható

A lencsék közötti távolságot tükrök segítségével állíthatja be a szem látótávolságának (IPD) megfelelően. Így a háromdimenziós megjelentés mindig tökéletes lesz. Az ötmilliméteres korrekcióval rendelkező dioptriás fókuszálásnak köszönhetően az élesség sem okoz többé problémát. Jelentősebb korrekció esetén a szemüveg hátsó részében ugyanis mindig marad hely a képeknek.

Hanggal lesz teljes a kép

Ahhoz, hogy a virtuális világ tényleg magába szippantsa, szüksége lesz még egy érzékszervére: a hallására. A szemüveg két oldalán ezért mélyedéseket helyeztünk el, ahol csatlakozók is találhatók. Így gyerekjáték lesz bekötnie tetszés szerint kiválasztott fejhallgatóját. Tegye fel a fülesét és merüljön el azonnal a háromdimenziós valóságban.

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Mobiltelefonhoz
Kód:  SB8150
Termékszám:  ColorCross 008B

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20