Oldal frissítése

CityDriver - PS5

5 1 értékelés
16 390 Ft

CityDriver - PS5

CityDriver PS5

Ismerd meg München utcáit

Lépj be a CityDriver világába, ahol különböző autók volánja mögött ülve fedezheted fel München utcáit. Vágj neki a küldetéseknek és kihívásoknak, élvezd a kényelmes vagy sportos autó nyújtotta szórakozást, és gyakorold vezetési képességeidet a valós forgalmat és a valósághű autós élményt hitelesen megjelenítő CityDriver PS5-ben.

CityDriver PS5

Vedd magadhoz az irányítást a CityDriver PS5 Freeplay Mode-ban

Száguldj München utcáin bármelyik jármű volánja mögött Freeplay Mode-ban.

A Freeplay Mode-ban a következők várnak rád:

  • A szabályok megválasztása: határozd meg a játékszabályokat a saját preferenciáid szerint - kövesd a szokásos közlekedési szabályokat, vagy alkoss saját világot korlátozások nélkül.
  • Ütközés AI-valaktiválhatod vagy deaktiválhatod a mesterséges intelligencia ütközéseket a preferenciáidnak megfelelően, ami hatással lesz arra, hogy hogyan lépsz interakcióba az úton lévő más járművekkel.
  • Véletlenszerű küldetések: játék közben különböző véletlenszerű küldetések találnak meg, amelyeket elfogadhatsz vagy elutasíthatsz, ami dinamizmust és kihívást visz a játékba.
CityDriver PS5

Meg fogod kapni a jogosítványodat?

A CityDriver PS5-ben nemcsak München festői utcáit fedezheted fel, de a Driver Training során képességeidet is csillogtathatod. Ez egy olyan környezet, ahol a vezetői képességeid számos kihívás elébe kerülnek. A vezetéstechnikai tréningen lehetőséged lesz megmutatni, hogy teljes mértékben uralod a járművedet, és hogy könnyedén kikerülöd az akadályokat, legyen szó egy trükkös szlalomról vagy akár egy furfangos kanyarról.

CityDriver PS5

Válaszd ki az autódat

A vezetéshez különböző járműosztályok közül választhatsz. Az elegáns szedánoktól a robusztus SUV-okon át a stílusos két ajtós kupékig és a városi közlekedésre ideális kompakt autókig. Minden járműosztály saját kihívásokkal és vonzerőkkel jár.

CityDriver PS5

Melyik a kedvenc motorod?

A CityDriver PS5 járműveit szakértő módon, aprólékos részletességgel, kívül és belül egyaránt megalkották, hogy a játékosok hiteles vezetési élményt kapjanak. Ráadásul a CityDriver PS5 lehetővé teszi, hogy saját járműveket készíts kész elemekből. A játékosok létrehozhatják és módosíthatják autóikat, és megoszthatják kreatív módosításaikat a közösséggel.

CityDriver PS5

Egér, billentyűzet, kormánykerék és gamepad

Akár egeret és billentyűzetet, akár pedálokkal és váltóval ellátott kormánykereket vagy játékvezérlőt használsz, a CityDriver PS5 egy valósághű játékvilág felfedezésére invitál. München virtuális másolatában a nevezetességek, történelmi épületek, szobrok, hirdetőtáblák és útjelző táblák részletes reprodukciói hiteles és magával ragadó környezetet teremtenek. Fedezd fel a városközpontot, és használd az autópályákat és országutakat gyors és izgalmas autózásra. A CityDriver PS5 nemcsak nagyszerű járműveket, hanem egy lenyűgöző, lehetőségekkel teli játékvilágot is ígér.

Ajánlott HW rendszerkövetelmények

Operációs rendszer

Windows 10 / 11 (64 bit)

Processzor

3,6 GHz

Grafika

NVIDIA GeForce RTX 2080 TI / AMD Radeon RX 6800 XT

DirectX

12.0

RAM

16 GB

HDD

30 GB

Minimális HW rendszerkövetelmények

Operációs rendszer

Windows 10 (64 bit)

Processzor

AMD Ryzen 5 3600 / Intel Core i5--10400F

Grafika

NVIDIA GeForce GTX 1070 / AMD Radeon RX 6600 XT

DirectX

11.0

RAM

16 GB

HDD

30 GB

Valóban készen állsz erre a játékra?

Válassz gamer PC és laptop kínálatunkból!

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Szimulátor
Játék környezet Jármű

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Next-gen optimalizálás

Next-gen optimalizálás PlayStation 5 optimalizálás

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 3 éves kortól

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2024
A kiadás hónapja Március

Verzió

Platform PS5 - doboz
Kiadás Elsődleges
Kód:  PSV0616
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4015918161701

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15