Oldal frissítése

Cities: Skylines - PS4

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Cities: Skylines - PS4


A városépítő stratégia játékok már évek óta a játékosok kedvencei közé tartoznak. Ennek a műfajnak az úttörője természetesen a Sim City sorozat, mely először 1989-ben jelent meg. Ennek elléne az utolsó rész folyamatos online kapcsolata nem örvendett nagy népszerűségnek a rajongók körében, és talán ezért is lett tökéletes a Cities: Skylines.

Légy a saját városod polgármestere

Mindennek a lényege, hogy olyan funkcionális úthálózatot alakítsunk ki, amely biztosítja az emberek lakóhelyétől a munkahelyükig és az üzletekig való zökkenőmentes eljutását, az áruk a gyáraktól a kereskedelmi épületekig való elszállítását, illetve a környék összes szolgáltatásának elérhetőségét. Elviekben minden tökéletesen egyszerű és intuitív. Például, a későbbi szakaszokban egy gombnyomással varázslatos körűttá alakíthatjuk a közönséges utcákat, melyet természetesen a megfelelő mennyiségű pénz kísér.
Egy hatalmas térképet fogsz kapni. Csak rajtad áll, hogy New York városát szeretnéd lemásolni, vagy inkább valami csendesebbet választanál. Mindenesetre, óriási szabadságot tapasztalhatsz majd minden területen. Még soha nem született hasonló játék!

A Cities: Skylines főbb jellemzői PS4-hez

  • Hihetetlenül szórakoztató városépítő szimulátor
  • Intuitív
  • Sok jó ötlet, amely hatással van a játékmenetre
  • A hosszú távú szórakozás garantált
  • Abszolút szabadság
  • Nagy játék terjedelem

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció, Szimulátor

PEGI Értékelés

Korhatár 12 éves kortól
A játék tartalmának leírása Online

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 4
Licenc Doboz
Kód:  MSX1021
Termékszám:  4020628788933
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15