Oldal frissítése

Chimparty - PS4

4,5 12 értékelés

Chimparty - PS4

63%

A Chimparty játékban mindenki megtalálja a neki valót, a csimpánz karikákon át való ugrálásától kezdve a riválisoktól való menekülésig.

Chimparty

Győzd le a játék négy üzemmódjában, különféle módszerekkel azokat, akikkel együtt fogsz játszani.

Chimparty

Kölcsönözz a majmodnak győzelmi megjelenést - fejfedők, kiegészítők és cipők közül választhatsz, amelyeket játszás közben oldhatsz fel.

Chimparty

Olyan játékok, amelyeket könnyű megtanulni

Az okoseszközt  használod majd vezérlőként, aminek köszönhetően minden játék könnyen hozzáférhető és intuitív lesz. Egyszerűen, ügyesen és pontos időzítéssel kell majd használnod egyetlen gombot a képernyőn az ugráshoz, úszáshoz, futáshoz, festéshez és egyéb tevékenységekhez.

Chimparty

Bolondos majmok

Vedd kézbe az okoskészüléket, és érd el a dzsungel VIP helyezését ebben a PlayLink platformos multiplayer játékban, amelyben akár négy játékos is megküzdhet 18 kemény minijátékban, összesen 90 szinten. Nem számít, hogy kezdő vagy, esetleg te vagy a King Kong a családoddal és barátaiddal való jászmákban - itt mindenki megtalálja a neki valót, a csimpánz karikákon át való ugrálásától kezdve a riválisoktól való menekülésig.

Chimparty

Öt különböző motívum

Játssz az őskori dzsungelben, a kísérteties kastélyban, a kalóz kikötőben, a földönkívüli vidéken vagy a mágus lakhelyén, ahol megtapasztalhatod a változatos gravitációt és formákat, a bolondozást, valamint az interaktív elemeket, amelyekre mind oda kell figyelned.


Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció

Lokalizáció

Szöveg CS, EN, HU
Szinkron CS, EN

PEGI Értékelés

Korhatár 3 éves kortól

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Elsődleges
Exkluzivitás Playstation 4

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5, PlayStation 4
Licenc Doboz

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2018
A kiadás hónapja November

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MSX2007
Termékszám:  PS719769712
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15