Oldal frissítése

Call of Duty: Modern Warfare - PS3

4,8 12 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Call of Duty: Modern Warfare - PS3

A Call of Duty katonai akciójáték várva várt legújabb részében számtalan újítással találkozhatunk majd. Az első egy olyan konfliktus amely a közeljövőben játszódik. A Zakhaev nevű olajmágnás puccs által tesz szert hatalomra a Közel-Keleten és arra készül, hogy befolyását tovább növelje . A Te feladatod, hogy az odavezényelt amerikai tengerészgyalogság tagjaként hajtsd végre különböző missziókat, azonban ez nem minden: a játék során még számos más helyszínen is bevetésre kerülsz, olyan elit alakulatok tagjaként, mint az SAS.  

A játék során rendelkezésedre álló fegyerarzenál hatalmas lesz, csakúgy, mint a járművek sokasága, amiket használhatsz, mint például a helikopter, amely különösen nagy szerepet kap az egész történet alatt.

A történet a közvetlenül játék közben bontakozik ki, a küldetések helyszíneit, pedig minden bevetés előtt egy Földgömbön láthatod majd. A játék grafikai és fizikai megjelenése is kiemelkedő. Mindezt kiegészíti a Multiplayer játékmód, amiben olyan újdonságokat találsz, mint légicsapások lehívása és a különböző bónuszok megszerzésének lehetősége, hogy minél gyorsabban fejlődhess.

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Lövöldözős
Játék környezet Katonai, Történelmi korszakok
Játékmechanika PVP
A játék grafikai tervezése Belső nézetű

PEGI Értékelés

Korhatár 18 éves kortól
A játék tartalmának leírása Káromkodás (profanitás), Erőszak, Online

Verzió

Platform PS3
Kiadás Elsődleges

Sorozat

Játék és filmsorozat Call of Duty

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 3
Licenc Doboz

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MS200
Termékszám:  82249UK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20