Oldal frissítése

Call Of Duty: Advanced Warfare - Xbox 360

3,9 6 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Call Of Duty: Advanced Warfare - Xbox 360

A Sledgehammer Games stúdió fejlesztőinek három év ált rendelkezésre, és az eredményt látva, biztosan elfoglaltak voltak. A vonzó és nagyszerű design mellé egy elképesztő futurisztikus képvilág társul. Ennek köszönhetően az első pillanattól kezdve az utolsóig egy óriási adrenalin bomba a játék. Ez a hamisítatlan Call of Duty élmény, amit több millió játékos világszerte ünnepelhet november elejétől. Az Advanced Warfare az év legnagyobb dobása lesz!

 

Singleplayer filmes vágásban

 

A történet szerint a hollywoodi színész, Kevin Spacey a legnagyobb magán katonai szervezet vezetője lett, és megnövekedett hatalomnak köszönhetően az emberi történelem az ő irányítása alá kerül. 2045-ben az egyetlen ténylegesen erős hadsereg élén áll és így a katonai és politikai történések középpontjába kerül. Karakterünk egy elit katonaként különböző küldetéseket teljesít szerte a világon, és idővel rájön, hogy valami nincs rendjén.


A jövő katonája már nem egy zöld ruhás férfi, hanem egy szó szerinti szörnyeteg egy speciális külső vázban, amely emberfölötti képességeket kölcsönöz neki. A többemeletes házak magasságában való ugrálást, az autók védekező barikádként való felhasználását és még sok más lenyűgöző dolgot találsz az Advance Warfare játszása során. Ezúttal betekintést szerezhetsz a multiplayer módba.

 

Online csaták tömegei várnak

 

Az új külső váz teljesen megváltoztatja a multiplayer szabályait. A fizikai erő növekedése mellet, a ruhán található elem lehetővé teszi, hogy speciális képességeit gyorsan használni tudja. Nemcsak a lebegést, láthatatlanságot, de a golyóálló pajzsot is szeretni fogod, és gyorsan fejlesztheted az új képességeket is. Ugyanakkor érthető okokból nem nyílik lehetőség arra, hogy minden funkciót egyszerre használjunk. A multiplayer lényege így az együttműködés és a csapatmunka.
Az Advanced Warfareben rendelkezésre áll a jutalmazó rendszer is és az alkotók több mint ezer félét ígérnek. A különböző fegyverek, bónuszok, a külső váz fejlesztése és  a különleges felszereltség három minőségi szinten elérhető: Enlisted, Professional, Elite. Mielőtt nekiindulnál, hogy kipróbáld az új felszereléseidet, egy virtuális lőtéren mindent kényelmesen tesztelhetsz. Biztosan nem szeretnél kellemetlen helyzetbe kerülni a csapattársaid előtt. A grafikus megjelenítés kivitelezése minden egyes képen és traileren is tökéletes.

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció, Lövöldözős
Játék környezet Katonai, Történelmi korszakok
Játékmechanika PVP
A játék grafikai tervezése Belső nézetű

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 18 éves kortól
A játék tartalmának leírása Káromkodás (profanitás), Erőszak, Online

Verzió

Platform Xbox 360 - doboz
Kiadás Elsődleges

Sorozat

Játék és filmsorozat Call of Duty

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Xbox 360
Licenc Doboz

Multiplayer

Multiplayer Online

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MX618b
Termékszám:  87266UK

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20