Oldal frissítése

Bomb Rush Cyberfunk - Xbox Series

15 890 Ft

Bomb Rush Cyberfunk - Xbox Series

Bomb Rush Cyberfunk Xbox

Bomb Rush Cyberfunk Xbox - Elkapták a spray-t!

Készítsd el a saját kódodat, táncolj, készíts graffitit, gyűjtsd össze az ütemeket, kombináljátok a trükköket, és vegyétek fel a harcot a rendőrséggel, hogy megszerezzék az ellenőrzést a kiterjedt Új-Amszterdam város felett. Próbáld ki a Team Reptile: Bomb Rush Cyberfunk Xbox-ot, ahol önjelölt graffiti bandák csapnak össze Dion Koster jövőbeli világában, miközben Boostpackjaikat mozgatva igyekeznek átvenni a város utcáit.

Bomb Rush Cyberfunk Xbox

Amikor egy fej nem elég

Találkozni fogsz Reddel, egy graffiti íróval, aki elvesztette biológiai fejét, és egy kibernetikus változattal helyettesítette. Gyökereit keresve csatlakozik a Bomb Rush Crew-hoz, Tryce-hoz és Bélához. Céljuk, hogy elfoglalják az egész All Cityt, és a történelem legelismertebb graffiti csapatává váljanak. Miközben fokozatosan terjeszkednek a területükön, nyomokat fedeznek fel arra vonatkozóan, hogy ki vágta le Red fejét, és hogy milyen szoros a kapcsolat az emberi oldala és a világ között, ahol a cyber-graffiti uralkodik.

Bomb Rush Cyberfunk Xbox

Bomb Rush Cyberfunk Xbox - Minél jobbak a trükkök, annál több a lehetőség

Használd ki az innovatív környezetalapú trükkrendszert, ahol a gördeszkázás, az inline gördeszkázás és a BMX által inspirált trükköket hajthatsz végre. Növeld a pontszámodat a kombók kézikönyvekkel való bővítésével és speciális Boost trükkökkel. Fedezz fel új tagokat, akik csatlakozhatnak a csapatodhoz, és keress új graffitiket a városban, hogy felfrissítsd őket. Utazz végig a város öt fő kerületén, és fedezd fel a különböző graffiti helyszíneket, hogy REP pontokat szerezz. Ezek a pontok döntő fontosságúak a kihívások szempontjából, amikor egymással versengő legénységekkel kell szembenéznie.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Xbox Series X, Xbox One
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Akció
A játék grafikai tervezése Külső nézetű

Multiplayer

Multiplayer Nem támogatja a multiplayert

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 1 éves kortól

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2023
A kiadás hónapja December

Verzió

Platform Xbox - doboz
Kiadás Elsődleges

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Next-gen optimalizálás

Next-gen optimalizálás Xbox Series X optimalizálás
Kód:  XBSE0455
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  0811949036759

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10