Oldal frissítése

Bluey: The Videogame - PS5

14 990 Ft

Bluey: The Videogame - PS5

Bluey: The Videogame PS5

Bluey: The Videogame PS5 a videojáték-színterén is

Szórakozz együtt Blueyval és családjával. Merülj el barátaiddal a videojátékok világába, és ismerd meg a vadonatúj történetet, amely négy interaktív kalandban bontakozik ki. Most először fedezheted fel az olyan ikonikus helyszíneket, mint a Heeler House, játszóterek, a Creek, sőt, még egy bónusz tengerparti helyszínt is. Játssz kedvenc játékaiddal a tévésorozatból, köztük a Keepy Uppy-t, a Chattermax Chase-t és még sok más játékkal.

Bluey: The Videogame PS5

A Bluey: The Videogame PS5 minden korosztálynak szól

És ez még nem minden. A móka ebben a játékban soha nem ér véget. Ez a játék nem csak könnyű, de tele van szórakozással is. Érezd a Bluey világának örömét és csodálatos hangulatát. A helyi többjátékos módban játszhatsz a barátaiddal és a családoddal a történetben és a szabad játékban egyaránt. Készülj fel a végtelen szórakozásra szeretteiddel.

Bluey: The Videogame PS5

Éld át újra a sorozat pillanatait a játékban

Fedezd fel és gyűjtsd össze a matricás könyvbe való elemeket, nyiss fel új ruhákat, és fedezz fel sok titkot és rejtett üzenetet minden helyszínen. Játszd el újra az ikonikus jeleneteket, vagy készíts saját kalandokat és játékokat, amelyeket Bluey világa ihletett. Éld át újra kedvenc pillanataidat a tévésorozatból, és merülj el teljesen Bluey varázslatos világában.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Akció, Árkád, Gyerekeknek
Játékmechanika Pihentető
A játék grafikai tervezése Oldalnézettel

Multiplayer

Multiplayer Helyi megosztott / osztott képernyő

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN, DE

PEGI Értékelés

Korhatár 3 éves kortól

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2023
A kiadás hónapja November

Verzió

Platform PS5 - doboz
Kiadás alap
Kód:  PSV0562
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5061005350762

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15