Oldal frissítése

Blue Fire - Nintentdo Switch

Blue Fire - Nintentdo Switch

Kék tűz Nintentdo Switch

Kék tűz Nintentdo Switch

Lépj be Penumbra világába és titokzatos templomaiba, amelyek tele vannak küldetésekkel, ellenségekkel és váratlan akadályokkal. A mozgásművészet és a harci képességek segítségével győzd le az összes kihívást, amit ez az elveszett világ hoz neked.

Kék tűz Nintentdo Switch

Nézz szembe az ellenséggel és gyűjtsd össze értéktárgyakat!

Fedezd fel az ősi templomokat, amelyek egyre nehezebb 3D platforming kihívásokat rejtenek, amelyek mesteri mozdulatokat igényelnek. Állj szemben a félelmetes ellenséggel, találkozz túlélőkkel és gyűjtsd össze az értékes tárgyakat a Blue Fire Nintentdo Switch játékban.

Kék tűz Nintentdo Switch

A jutalom csak a legügyesebbeknek jár

Merülj el az elveszett Üresség, a Penumbra világától elfordult távoli föld végtelen kihívásaiban és rejtélyeiben. Fedezd fel a Blue Fire Nintentdo Switch világában szétszórt üres portálokat, és győzd le az absztrakt kihívásokat, amelyek mesteri tudást és bátorságot igényelnek a rejtett jutalmak megszerzéséhez.

Kék tűz Nintentdo Switch

Élvezd az intenzív Bossy harcokat

Készülj fel az árnyékból előbukkanó veszélyes ellenségek elleni harcra, és próbálj ki különböző harci stratégiákat, hogy szembeszállj velük. Vegyél részt intenzív Bossy csatákban a harci platformokon, és bizonyítsd be harci képességeidet a Blue Fire Nintentdo Switch játékban.

Kék tűz Nintentdo Switch

Furcsa túlélők értékes jutalmakat rejtenek

Sétálj végig Penumbra kihalt világának sötét és kísértetjárta területein, ahol különböző ellenségek, kihívást jelentő platformszintek, számos küldetés és gyűjtögetnivaló vár rád. A Blue Fire Nintentdo Switch játékban titokzatos túlélőkkel találkozhatsz, akik segíthetnek felfedezni az árnyékban rejtőző értékes jutalmakat.

Kék tűz Nintentdo Switch

A gyűjtemények lehetővé teszik a frissítést

Fedezd fel Penumbra királyságának gazdag történelmét, és fedezd fel a gyűjthető tárgyakat. Fejleszd a felszerelésedet, gyűjts értékes amuletteket és nyiss fel új képességeket, hogy bátor harcossá válj, aki képes szembenézni a legnagyobb kihívásokkal.

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció, RPG, Kaland
A játék grafikai tervezése Külső nézetű

PEGI Értékelés

Korhatár 7 éves kortól

Verzió

Platform Nintendo Switch - doboz
Kiadás Alap (letöltési kulccsal)

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Nintendo Switch
Licenc Doboz
Kulcs Nintendo eShop

Multiplayer

Multiplayer Nem támogatja a multiplayert

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2024
A kiadás hónapja Március

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  NSW1345

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20