Oldal frissítése

Bloodborne GOTY Edition - PS4

4,6 22 értékelés

Bloodborne GOTY Edition - PS4

Nézz szembe a félelmeiddel

Könyörület nélkül

Hidetaka Miyazaki munkája a játékot új magasságokba emelte és nem az átlagos fogyasztónak ajánlott. Bloodborne mindenképpen a Demon's Souls és a Dark Souls legendás játékok közé sorolható, ami azt is jelenti, hogy nagyon nehéz végigjátszani. Minden rossz irányba tett lépés, halált jelent.

sötét mesék

Erős idegzetűeknek

Egy titokzatos betegség terjed az egész világon, és a sötét városban, Yharnamban egy sor katasztrófa zajlik. A helyiek már megrémültek azonban a kevés túlélő értékes tanácsokat adhat. A helyzet megoldásához azonban sok kihíváson kell áthaladnunk. Az ellenséges erők meglehetősen egyedi kihívások elé állítanak, és az erejük jelentős.

Bloodborne
 

harcrendszer

Gonosz ellenségek minden sarkon

Az RPG tudásod és a legjobb harci felszerelésed használatával csodákra lehetsz képes. A fejlesztők véletlenszerűen hoznak létre várbörtönöket, tehát sose fogod tudni, hogy mi vár rád a következő sarokban.

speciálisan Kegyetlen

Csak a márka rajongóinak

A kivételes és komor grafika egy hátborzongató vadászatot tár eléd. A játékot PlayStation 4-en a legjobb játszani.

Bloodborne
 

Tapasztalj még többet a GOTY Edition-nel

DLC-vel

A Bloodborne carving az egyik legjobb játéka a tavalyi évnek, tehát ez a különleges kiadás ennek a címnek tiszteleg. Az év játéka (GOTY) magába foglalja az alapjátékot és a nagyszerű The Old Hunters DLC-t, amelyben új fegyverek, páncélok, helyszínek, főellenségek és pokoli nehézségek vannak, amelyek tökéletesen tesztelik a képességeit a játékosnak.

 

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 16 éves kortól
A játék tartalmának leírása Erőszak, Online

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás GOTY

Platform / Licenc

Platform PlayStation 4
Licenc Doboz

Multiplayer

Multiplayer Online
Kód:  MSX230
Termékszám:  PS719843047
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20