Oldal frissítése

Blasphemous 2 - PS5

12 490 Ft

Blasphemous 2 - PS5

Blasphemous 2 PS5

A The Penitent One visszatérése

A Blasphemous-sorozat második részében a The Penitent visszatér, és egy új, idegen országban ébred. Elűzték végső nyughelyéről, és ismét az élet, a halál és a feltámadás végtelen körforgásában találja magát. Egyetlen lehetősége, hogy felfedezze ezt a világot, és feltárja rég elfeledett titkait.

Blasphemous 2 PS5

Veszély leselkedik minden sarkon

A Blasphemous 2 PS5 nem rejti groteszk ellenségek és titáni istenek hordáit. Mindannyian arra várnak, hogy visszavigyenek a sírba. Neked azonban számos fejlesztés és testreszabás, új, egyedi fegyverek és a végtelen düh áll rendelkezésedre. Egy dolog biztos - a harc soha nem ér véget.

Blasphemous 2 PS5

Fedezd fel a nem lineáris világot

A Blasphemous 2 PS5-ben a fejlesztők nagy gondot fordítottak arra, hogy groteszk környezetet hozzanak létre gótikus bájjal és végnlküli csapdákkal. Csak az eszeden múlik, hogyan birkózol meg velük.

Blasphemous 2 PS5

Új játékmódok

Nincs idő kegyelemre. Használd ki az új fegyvereket, és ne ijedj meg a brutális akcióktól a kibővített kombókkal. A Blasphemous 2 PS5-t a saját játékmódodhoz igazíthatod. Használj új, egyedi fegyvereket, hogy pusztító támadásokat hajthass végre.

Blasphemous 2 PS5

Intenzív harc a Blasphemous 2 PS5-ben

Intenzív főnöki csatákkal és szörnyeteg ellenségek hordáival kell szembenézned, amelyek közted és a célod között állnak. A győzelem elérhető közelségben lesz, ha elsajátítod a képességeket és az egyedi támadásokat.

Blasphemous 2 PS5

Egy mély világ felfedezésére

Fedezd fel a Blasphemous 2 PS5 új világát, ahol titokzatos új NPC-k várnak rád. Néhányukkal kommunikálhatsz, néhányuk segítséget ajánl vagy kér. Halálos küldetéseket is kaphatsz tőlük, amelyekből rég elfeledett tárgyakat szerzel vissza. Ezekkel aztán sok titkot fogsz felfedni, és így jobban megértheted ezt a különös világot.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Akció

Multiplayer

Max. játékosok száma a képernyőn 1

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 16 éves kortól

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2023
A kiadás hónapja Augusztus

Verzió

Platform PS5 - doboz
Kiadás Elsődleges
Kód:  PSV0494
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4041417870738

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15