Oldal frissítése

Black Myth: Wukong - PS5

5 1 értékelés
Előrendelési ár
29 190 Ft

Az előrendelés előnyei:

  • Ár - Ha a termék végső ára alacsonyabb lesz, visszakapod a különbözetet. Amennyiben a végső ár magasabb lenne, arról e-mailben tájékoztatunk, amint az előrendelt termék készleten lesz.
  • Az előrendelést jogodban áll bármikor indok nélkül törölni.
  • Rendelés - Abban az esetben is megelőzhetsz másokat rendeléseddel, ha a választott termék épp nincs raktáron. 
  • Garancia - Garantáltan a lehető legrövidebb idő alatt kapod meg a terméket.
  • Nyugalom - Nem kell nyomon követned a rendelést, mi felvesszük veled a kapcsolatot, amint a termék beérkezése várható lesz.
  • Az előrendelés során nem szükséges előre fizetni, választhatsz utánvétes fizetést is.
  • Az előrendelési kampányban véges számú termék áll az Alza rendelkezésére, ezért előfordulhat, hogy előrendelésedet nem tudjuk azonnal teljesíteni.
  • A rendelkezésre álló készletek valamennyi, Alza által kiszolgált országok vásárlói között kerülnek elosztásra.
  • Az előrendeléssel kapcsolatos további feltételekről (vételár meghatározása, elállás, szállítás stb.) az Alza általános szerződési feltételeiben tájékozódhatsz.


Black Myth: Wukong - PS5

Black Myth: Wukong PS5

Black Myth: Wukong PS5 - Monkey "Soulsborne" király

A Black Myth: Wukong PS5 ötvözi az akció-RPG elemeket a gazdag kínai mitológiában gyökerező elemekkel. Története az Utazás nyugatra című regényből, a kínai irodalom négy nagy klasszikus regényének egyikéből merít. A sors által kiválasztott hősként szembesülsz a rád váró kihívásokkal és hihetetlen eseményekkel, hogy felfedd a rejtett igazságot egy ősi legenda dicsőséges fátyla mögött.

Black Myth: Wukong PS5

Ismerd meg a kínai mitológia legendáit

Fedezd fel a kínai mitológia csodáinak láthatatlan világát, vedd át a Végzet szerepét, és élj át végtelen kalandokat az Utazás nyugatra című ikonikus mesében. Küzdj egyedi ellenfelekkel, akik mindegyike különleges erősségekkel rendelkezik, győzd le az erős ellenséget, és alkoss megalkuvás nélküli saját hősi eposzt.

Black Myth: Wukong PS5

A Black Myth: Wukong PS5 rugalmas harcrendszert kínál

Vad és mágikus képességek, repülés és természetfeletti adottságok jellemzik itt a mindennapokat. "Predesztinált"-ként a különböző bottechnikák irányítása mellett szabadon kombinálhatod a különböző varázslatokat, képességeket, fegyvereket és felszereléseket, hogy megtaláld a számtalan ellenség és kemény főnök ellen a harci stílusodnak leginkább megfelelő győztes formulát.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Akció, RPG

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Next-gen optimalizálás

Next-gen optimalizálás PlayStation 5 optimalizálás

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN, DE

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2024
A kiadás hónapja Augusztus

Verzió

Platform PS5 - doboz
Kiadás Elsődleges
Kód:  PSV0538
Jótállás: 24 hónap

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15