Oldal frissítése

Bioshock Collection - Xbox One

5 2 értékelés
7 190 Ft

Bioshock Collection - Xbox One

A Bioshock-sorozat minden rajongójának, az egyik legkedveltebb FPS történelemfotónak, kiváló jelentést nyújt. A nagyra becsült trilógia egész története mostantól a következő generációs konzolokon fog menni ezen a végső gyűjteményen belül, amely ígérete, hogy több mint egy egyedi játék összeállítása. Búcsúzzon a Roping distopiás város tengeralattjáró világába, vagy vegye le a felhőket, ahol a város még mindig napsugárzás alatt van - Columbia. Készülj fel a nagy erkölcsi döntésekre és kalandokra, hogy segítsen öntudatosan ismerni.


Všechny díly pohromadě

Gem ékszerek gyűjteménye

Még azok a játékosok is, akik eddig nem rendelkeztek tapasztalattal, minden bizonnyal észrevették, hogy a Bioshock, a tisztelt System Shock márka spirituális utódja általában a videojáték történetének egyik csúcspontja . Ennek a gyűjteménynek köszönhetően alaposan áttanulmányozhatja az összes fantasztikus ötletet, és az egyes események szerint kronologikus módon élvezheti az egész történetet. Mivel az irracionális fejlesztők nagyon érdekeltek, hogy az egész történetet szorosan összekapcsolják a játékok között, meglepődni fog, hogy a választása hogyan segít megváltoztatni a körülötted lévő világot és az egész élményből eredő tapasztalatot.


Bioshock

Az egész sorozat azzal kezdődik, hogy a repülőgép roncsai valahol az Atlanti-óceánon megmenekülnek, és sikerül megmenteni egy olyan embert, aki végül egy látszólag elhagyatott jelzőt talál, akinek ajtói mélyen átszállítják a vízbeeső városba, melyet a látnok, Andrew Ryan, fáradt adók és más kormányok építenek. világunk irányítási mechanizmusai. A játék, amely ötvözi az első személy frenetikus akcióját az RPG-elemekkel, ismertebb a System Shock sorozat és a mély filozófiai gondolatok és választások hamarosan valódi jelenséggé vált, és új normát teremtett a jövőbeli elbeszélésorientált címekhez.

Bioshock

Bioshock 2: Álom álma

A Bioshock 2 események a játékosok visszaadása a víz alatti városba, és 8 évvel az első rész után. Ez a történet az első nagypapa, egy ember, aki genetikailag átalakult egy szörnyeteg öltözött masszív búvárkodás. El kell mennie az útjába, hogy kivegye őt egy rég halott városból , akinek egyszer csak lenyűgöző tájáról csak romoApproxan laktak őrült mormogó lakosok. Útközben nemcsak velük, hanem mindenekfelett két különböző filozófia párbajával kell harcolnia, amely csodákkal teli város tönkretétele mögött állt, és egy dühös polgárháború lángjába vetette.

Bioshock 2

Bioshock Infinite

Az Infinite munkája teljesen megváltoztatta a környezetet, amikor a Föld felszínétől távolodva, az ellenséges környezetben, az óceán mélyén haladtunk - egy zsúfolt Columbia város napjáig, amelyet a titokzatos diktátor Zachary Comstock társult személyiségének kultúrája ural. Mint egy korábbi ügynök, és most Booker DeWitt magán szeme, elkötelezettek vagyunk egy elrabolt lány megmentéséért, aki hihetetlen értéket rejt magában a titokzatos ügyfelünk számára. Comstock azonban nem hagyja abba a lányokat harc nélkül, így a játékos nagy lépéseket, erkölcsi dilemmákat és fényes grafikákat és részletes környezetet várhat, míg az Infinite nyugodtnak látja az egész sorozatot.

Bioshock Infinite

Főbb jellemzők

  • Mindhárom sorozatból áll - Bioshock, Bioshock 2: Álom álma és Bioshock: Infinite, beleértve az összes kiadott DLC-t is.
  • Újonnan módosították a következő generációs konzolokat.
  • Küzdj mélyen a tenger alatt és a felhők felett az egyedülálló RPG elemekkel.
  • Fedezze fel az összes titkot, fedezze fel a részletes környezetet, új funkciókat szerezhet, és döntse el a következő lépést.

Paraméterek

Sorozat

Játék és filmsorozat Bioshock

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Xbox One
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Akció, RPG, Lövöldözős
Játék környezet Légköri, Izgalmas, Természetfölötti
A játék grafikai tervezése Belső nézetű

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. játékosok száma a képernyőn 1

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 18 éves kortól
A játék tartalmának leírása Káromkodás (profanitás), Félelem, Erőszak

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2016
A kiadás hónapja Szeptember

Verzió

Platform Xbox - doboz
Kiadás Deluxe

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MXO238
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5026555357906

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20