Oldal frissítése

Bioshock Collection - PS4

4,9 7 értékelés
8 790 Ft

Bioshock Collection - PS4

A Bioshock egy egyedülálló első személyű lövöldözős játék, amely az induláskor (2007) mérföldkő volt akciójátékok között. Örülünk, hogy az egész nagy trilógiát végül a modern next-gen konzolokon játszhatjuk. Remek szórakozás vár rád, így dőlj hátra nyugodtan, hiszen a kezdetektől jók vagyunk ebben. 

Bisohock - Fedezd fel a Rapture víz alatti városa titkát

A Bioshock  a szimbóluma a nagyon változatos lövöldözős játékoknak. A játékos képes arra, hogy számos közeli tárgyat fegyverként használjon, hőse testét vegyszerekkel, zsetonokkal és egyéb eszközökkel javítsa. Említést érdemel még a fegyverek korszerűsítésének lehetősége, a különböző típusú lőszerekkel való kísérletezés lehetősége és a harcok különböző módszereinek feltárása, amelyek a Rapture víz alatti városában zajlanak.

Bisohock 2 - Big Daddy szerepében

Ez az epizód egy olyan időszakban játszódik, amely megelőzi az eredeti Bioshock játék történetét. A Rapture bukásának idején a játékos a Sinclair Solutions által végzett plazmidkísérletekkel végzett emberi kísérletek áldozata. Az első információ a játékról egy hétéves lány elrablásáról szól a kitalált Liscannor Clare-öbölben. Hajnali három harminckor egy ismeretlen támadó betört a parti halászházba és betört egy ablakot, mindkét szülőt felébresztette, és mielőtt bármit tehettek volna, hétéves kislányuk, Maura kiabált.

Bisohock Infinite - végső felemelkedés a mennybe

Rengeteg víz alatti világ volt már, így így most felmész az égi magasságokba, ahol Columbia városa kecsesen hajózik. A cselekmény 1912-ben játszódik, és eljátszod Booker DeWittet, egy megszégyenült egykori magánnyomozót, aki az új ügyet vállalja. A te feladatod megtalálni Elizabeth elveszett fiatal nőt és biztonságosan hazatérni. Az egyetlen probléma az, hogy ebben a repülő világban tartják.


Paraméterek

Sorozat

Játék és filmsorozat Bioshock

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 4
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Akció, RPG, Lövöldözős
Játék környezet Légköri, Izgalmas, Természetfölötti
A játék grafikai tervezése Belső nézetű

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. játékosok száma a képernyőn 1

Lokalizáció

Szöveg EN, DE, FR, ES, IT
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 18 éves kortól
A játék tartalmának leírása Káromkodás (profanitás), Félelem, Erőszak

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2016
A kiadás hónapja Szeptember

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Elsődleges

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MSX202
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5026555421898
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15