Oldal frissítése

Bigben STGONE

2,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Bigben STGONE

Ön is szeret okostelefonon vagy tableten játszani, de nehézkesnek bizonyul az irányítás? Akkor a Bigben STG-ONE játékvezérlőt Önnek találták ki! Ez a tapasztalt Bigben fejlesztőcsapat által megalkotott speciális játékvezérlő hordozható játékkonzollá alakítja telefonját vagy tabletjét. A két joystick és nyolc nyomógomb bármilyen játékot élvezetessé tesz. Az eszköz tápellátását egy beépített, 500 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja, amely akár 16 órányi játékidőt is lehetővé tesz. Töltési ideje 2-3 óra.

Legfontosabb jellemzői

  • Méret: 18-28 cm
  • Lecseréli a kijelző kényelmetlen irányítását
  • Növeli a játékok kényelmét
  • Szinkronizálás Bluetooth-on keresztül
  • Beépített újratölthető Li-ion akkumulátor
  • Tápkábel (USB - mini USB) a csomagban
  • Játssz akár a Modern Combat 4: Zero Hour-ral

Egyszerű konfiguráció

Az STG-ONE játékvezérlő Android és iOS operációs rendszereket futattó tabletekkel és okostelefonokkal is kompatibilis. A Bluetooth vezeték nélküli technológián keresztüli szinkronizálásnak hála a piacon található eszközök nagy részével használható. Egy gombbal válthat az Android és iOS konfiguráció között, a kompatibilis játékokat pedig automatikusan felismeri.

Paraméterek

Csatlakozás

Csatlakozás módja Vezeték nélküli
Interfész Bluetooth

Felszerelés és funkció

Felszerelés Analóg stick
Kód:  BGB437d
Termékszám:  STGONE

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05