Oldal frissítése

BigBen Gyroxus 3D

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BigBen Gyroxus 3D

Játszunk a PS3, és úgy érzi, hogy szükség van, hogy álljon el játszani a következő szintre? Racing ülés BigBen Gyroxus 3D is megfelel ennek az igénynek. Az ülés támogatja egy speciális 3D-s hatásokat rajzolnom közepén megy játék közben különböző műfajok. Így játszhat a légi közlekedés, a versenyzés, akció, sport, és még harci játékok. Közel ülés rögzítő konzolt játékeszközök. Közötti kommunikáció játékkonzolok és az ülés vezető vezeték nélkül. Ha szívesebben játszanak versenyzős játék, akkor csatolja a kereket a konzolt. Van is rögzítésének lehetősége a pedálokat.   

legfontosabb jellemzői

  • 3D hatások
  • Kompatibilis PS3 játékok
  • Vezeték nélküli kommunikációt biztosít a PS3
  • állítható háttámla
  • Extra nagy alapja a stabilitás
  • A beépítésének lehetősége a kormánykereket pedálok
  • Az adatkezelő PS3 tartalmazza

Kiváló vezetési és stabilitás

Az ülés a játékélményt lehet igazítani magukat, köszönhetően polohovatelnému háttámla. Még a legnagyobb a test mozdulatainak az izgalom a koncentrált szórakozás ne aggódj leesik. BigBen ülés Gyroxous 3D áll az extra nagy láb, és egy széles bázis. A stabilitási játék közben hozzáteszi kiterjesztett lábtartó. Így, az ülés kényelmes, még a magasabb. 

illesztőprogram-csomag

A másik előnye ennek ülés csomag tartalmát. Tartalmaz márka BigBen vezető kompatibilis a PS3 konzolok. Így, ha nem foglalkozunk vásárol egy új meghajtó. 

Paraméterek

Kompatibilitás

Kompatibilis tartozékok Kormánykerék, Pedálok

Technikai specifikációk

Teherbírás 125 kg
Kód:  BGB500b
Termékszám:  gyroxus3d

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10